Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Jaj,mňammmmm,to je prííííííííííma,to sa mi páči páči pááááááááááči... Shaktulku som nakazila,a možno aj tou blbosťou,hihi,nebránim sa,blbosť je super,nikto mi nič nevyčíta,veď keď nemám rozum,musia so mnou jednať ako s malým dieťatkom... Taaaaaaaaaaaaaaak.Som silná osobnosť,keď dokážem nakaziť.:DDDDDDDDDDDD
este cosi...kockacik mna nemozes milovat- som strasne skareda,tucna,mam hrb,jedno oko,pleš...hmmm co este?jaaj strasne smrdim,16 nohy iba tri prsty na rukach, medzi prstami plavajuce blany a tak...
niet nad to,rano si pokecat sama so sebou
:-DD
uz padam..
viete ake je to uzasne?? aj ked druhy nechcu pocuvat,aj tak si tu mozete povedat co chcete! slobodna komunikacia..nik ti nezabrani vyjadrit co chces..
jezis,nemyslela som ze som chytila od mamci tu blbost,ale tu zabudlivost..no nic dnes si prelepim usta lepiacov paskou, zviazem ruky-lebo akosi kazde slovo vyznieva inak akoby som chcela...
zabudla som..(uz by som s tym mala cosi asi robit :-D v 27rokoch byt taka blba:-DD
to som chytila od mamci :-D )
A ty si ma nahodou s niekym nemylis???????
Inak je to nehoraznost,tych par chlapov co tu mame a maju taku spickovu zdravotnu starostlivost,vlastneho urologa!! a my? Mali by sme tu mat vlastneho gynekologa!! :-DD
Nemusite sa so mnou bavit,vsimat si ma, aj tak tu budem..aspon mam pocit,ze som s vami..
Mrzi ma ze ti nemam co ponuknut,ze to co ti ponukam,je pre teba malo..pre mna je to teraz cely svet,kazdy priatel,ktory pri mne stoji..
bohuzial musim suhlasit s urologom,je to zvlastne,ale chybas..
vies,kludne by sme ta prijali medzi seba, ale Ethel ma zas raz pravdu,ako vzdy..zvolil si si nespravnu cestu,cestu,ktora nam ublizuje...
bud uprimny,otvoreny..skus davat a nechci nic za to pre seba...tesme sa len zo vzajomnej pritomnosti,z mudrych slov,ktore vyuzijeme na pomoc druhym,nie na ublizenie...
bud cestny,nemusis prezradit svoje meno,ak je to taky problem...
zivot je velmi kratky..na to aby sme sa vzdali lasky,preto a preto..lebo to nejde,nie je to jednoducho mozne,som na to prilis slaby,nedokazem to,nemozem...
atd.co je vlastne laska?? Aj priatelstvo je laska...a laska by mala byt priatelstvom..raz mi niekto kto ma velmi miloval povedal krasnu vetu,vtedy ma opustili vsetci priatelia,rodina,do jedneho..vsetci dali odo mna ruky prec..iba on nie.."Nepotrebujeme nikoho,budeme iba ja a ty,svet bude iba nas.Nepotrebujes priatelov,ja budem tvojim priatelom,tvojou laskou,rodinou, tvojim vsetkom,lebo ja viem,co je v tebe!"
Napisal si kazdy vecer to iste a nikdy neodoslal?? ako hovorim,zacni hrat cistu,otvorenu hru..ale ak sa iba zabavas a tvojim cielom je ublizovat, tak chod prec,odid..viac si ublizovat nenecham a nenecham ublizovat ani tymto ludom tu,lebo ich mam velmi rada a vazim si ich!
Tak co vlastne chces??? Kazdy ti tu nieco ponukol,ale ty nie,tebe je vsetko malo.Co chces? Vlastnit slnko? Tak na to by slnko muselo najprv umriet,aby ta nespalilo,na to by si ho musel zhasnut naveky,aby ti neublizilo.Ako hovorim,ludia chcu vsetko alebo nic, hraju sa na Bohov,malickosti nas robia stastnym..
dnes rano,to ze si tu bol, usmev po precitani tychto ludi(mimochodom davno mi to lezi v hlave,osobna otazka Ethi:
"Nie si tehotna???"neviem preco mam taky pocit..),to ako sa na mna moja lasočka hned z rana vyrutila :-D zhodila ma na zem a na pyzamku zanechala otlacky svojich labiek,to ze mi sestra spravi ranajky-nikdy ich nerobi :-D takze je v tom kus lasky...stastie sa sklada z malickosti...stastie si je potrebne,ba co viac,nutne,pozliepat z drobnych kuskov a vytvoria celok,mozno nie dokonaly,obraz nebude celistvy,ale ku stastiu prideme ako slepe kura k zrnu.. stastie tu nie je zadarmo,tak ako ani laska,priatelstvo...treba vynalozit usilie aby sme ich dosiahli..ale ty si sem prisiel a myslel si si,ze bez usilia a namahy nieco ziskas?!
viac ludom neverim,je to bolestna pravda,ale neverim,uz nikomu a to doslovne,ani priatelom..od isteho casu sa cudzich ludi bojim,to mala Ethi moznost zistit pri stretnuti,to neni tichost ani plachost,to je jednoducho strach a nedovera..
a pokial nezacnes byt kockacik uprimny,otvoreny a cestny-taky aky ma byt spravny chlap-ostatok je iba odpad..a s tym si ja ruky spinit nebudem..trvalo mi velmi dlho kym som si od takeho odpadu umyla ruky a mala ich opat ciste..
pokial nezacnes byt cestny a hrat otvorenu "hru",byt normalny..tak...
chod do prdele! Viac necitam,ignorujem..ublizim ti tak,ako ty ublizujes mne..
Ked to odmietas,preco to stale citas, preco ti neda nereagovat,lucis sa milion krat a predsa nedokazes odist..
ponukla som ti moju spolocnost,pritomnost,priatelstvo,tychto skvelych ludi..vsetko ti je malo!Co ty vlastne chces?? Bav sa normalne ak to dokazes alebo chod do prdele,k svojej nestastnej istote,ktoru si si zo zbabelosti vybral..zi vo svojej istote a plac nad svojim stastim,ktoremu si sa otocil chrbtom..
pekny den vsetkym..
offffffffffffffff
mám vás rada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to už ideme všetky 3? OK...tak do snenia....
ja sa nepýtam...ešte ma to nenapadlo..ale dnes sa spýtam...
Dobrúúúúúúúúúú :) :)
Ja sa často pýtam anjela...Funguje to. Aj keď občas musím trochu lúštiť odpovede..