Chcem si umyť ruky

SHAKTI

v kazdom cloveku totiz po cely zivot ostava kus dietata,ibaze mnohi ho mamonom potlacaju a zabijaju..ale vy vsetci ktori sem chodite ste detiska ako ja :-) preto nezalezi na veku,lebo sme sialene ako deti.. a to je fajn..lebo vidime veci o ktore sa ti,co dieta v sebe zabijaju ochudobnuju..
ňooooooo taka som mudra..len do sprchy sa mi nechce :-D

SHAKTI

hej viem...skoda ze nemam moznost..je taky pristrojcek tusim co tam das packu a ono ti ukaze aku mas..
no ja som akosi vzdy robila z vlastnej vole opatrovatelku :-)niekoho deti vycerpavaju,mna naopak nabijaju energy-taka sa s nimi vysantim :-) sa mi vzdy vsetci smeju,ze sa s nimi bavim ako so seberovnymi-ved aj su :-)
tak mi taky maly loptos raz chnapol do vlasov a ostalo mu v ruke par pramenov mojich vlaskov a nechcel sa pustit :-DD

SHAKTI

nekecaj ja tiez!! a vies preco?? lebo psi a deti do troch rokov vidia auru,na mna sa vsetky skeria,tak asi budem mat auru fajnu :-) no ale ja nie som clovek,ale na pol zviera a na pol dietatko :-)vecne...
takze aj ty mas fantasticku auru..a inak zboznujem ked ma ti mali loptoši tahaju za ten nos :-)

ano mame dobry ňuch :-)

SHAKTI

ak mas velky nos tak potom mas asi aj makke crty tvare a to maju vraj dobri ludia :-)jeeeeeej som dobra!! heureka!!
:-DD

SHAKTI

:-DDDDDDDD hej mam :-DD aj ked uz mi povedali ze az taky velky neni,ale je dost velky :-D som sa raz pytala kamarata,ze co to znamena,lebo dobre vieme,ze ked ma chlap velky nos,vraj ma velky ...
vraj u zeny je to to iste :-DDDDDDDDDDDD
neviem..
vsak bosorky aj musia mat velky nos :-DD

SHAKTI

mi hovor!! ja som alergicka na zimu!! mam z toho strasne stavy ked trva zima prilis dlho,chodim s cervenym nosiskom,lebo ho mam dost velky,tak vypadam ako klaun :-DD
naobliekana ako cibula..hrozne len ked si spomeniem!!