Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
mam silu...ale ked uvidim tie ocka mojho milovaneho slniecka plne bolesti,aj tak sa neudrzim :-((
ano su to hnusny sebci..dufam,ze nebude doma,lebo si to vyzerie..problem je v tom ze odisla x-krat,prisiel s prosikom,za cas bol peknucky-milucky a zas..ona sa ma prisposobit,vsetko zmenit-dokonca jej zakazuje chodit aj domov,este ze ja k nej mozem,mna sa totiz boji :-D
som nasrata,vrazdila by som pre nu..
idem na cigu..lebo ma slahne..
idem sa vyskucat,nech som zajtra silna..vdaka lilith..
aj ked toto som videla v kartickach,len som jej to nepovedala..ale bude mat podobny osud ako ty :-)takze sa nebojim..
dobre si spravila!!
ano..zajtra balim veci ja jej :-(((
len to znamena,ze ona a moja Magduska budu odo mna dalej..
niektori chlapi su strasni sebci..on si nakupi-sam sebe,navari sam-sebe..nebol taky,babo chceli obaja,tesili sa nan..ma uz tri deti,lenze hold ziadne nevychovaval..neni zodpovedny..
este ze som do nej hucala aby si ho nebrala,chlapec si je moc isty,ze neodide..
je mi z toho na nic..ked zajtra uvidim tie oci :-((a hodiny mi bude plakat v objati..
nie o nej nie,o mojom slniecku,mojej kamaratke,sestre,rodine,anjelovi..vsetko v jednom...je tehotna..a ten chlap ju hrozne nici...a ja som sa ho zastavala..ale zrejme bude nieco na tom pravdy aky je...
ublizuje jej psych. v podstate neni zodpovedny,stale si zije svoj slobodny zivot,robi si co chce,sebec,mysli na seba..boli ma ked ju vidim trpiet,velmi ma to boli,za toho cloveka by som nikdy nevahala polozit zivot,ona to urobila mnohokrat,a nikdy ma neopustila!
ja knihu napisanu mam :-) a veris ci nie,je o anjeloch a bola napisana davno pred tym nez som sem prisla :-)ale asi ju nikdy nikto neuvidi,nemam odvahu :-)
v pisani som bola vzdy dobra..je to moje vyjadrovanie,liecenie..davat pocity na papier..
:-(((pise mi moj anjelik najdrahsi,teda 1 1/2..neni dobre..zajtra budem rozdavat energiu..chuda moje male..ten chlap ju tak nici!!