caute, ani neviem ako to napisat co najpresnejsie... Mama mojho priatela, je celkom fajn zena/ osoba len problem je v tom ze je to strasne jednoducha osoba. Vsetko sa ma pyta tak strasne hlupym sposobom, uplne logicke veci potrebuje vysvetlit nic nechape...Na zaciatku som si to tak neuvedomovala nerobilo mi problem aj desat krat objasnit nejaky problem ale po case mi to zacalo dost liest na nervy. Dnes uz nemam tolko trpezlivosti, obcas asi vidi ze uz mi to leze na nervy.Priatela mam rada ale mam pocit ze je taky isty jak ona. Ked chcem preberat veci tykajuce sa napr politiky alebo proste len pocut aky ma danu vec nazor tak on mi nema co povedat. Na vsetko mi odpoveda hmm, ano, nie, ja neviem. Je to strasne ja sa nemam s nim uz o com bavit. Take tie "jednoduche temy" sme uz vycerpali. Ja som vzdy zvyknuta s ludmi komunikovat o vsetkom, zaujimam sa o vela veci a doslova ma nici ked sa nemozem s nim o tom porozpravat. Nasledkom su hadky.. Uz som mu to povedala a odpovedal mi ze jeho tie veci nezaujimaju a nevie co mi ma povedat.. Rozmyslala som uz aj nad rozchodom... Laska vo vztahu nestaci, aj ine hodnoty su dolezite, pozeram aj do buducnosti a asi by ma "piclo" keby mal by on ten partner s ktorym stravim zvysok zivota. Myslite ze som hnusna? Ale ja to proste tak citim.. Co by ste robili v mojom pripade?
asi som hnusna ale tak to citim.
Slovom dnes si poukazala na dnesnu dobu, nie na svoju skusenost. Baf!
intelektualne sa pohybujes v inej triede, ako on
najdi si k sebe rovnocenneho partnera
(tym nevravim, ze on nema ine kvality, ale budes sa trapit)
IdealnyMuz-stretla som sa s tym, preto to pisem :-D Ty si muz, takze sa s tym nestretavas. Takze mam isto viac poznatkov z tejto sfery ako ty. Ja mam stastie na partnera, ktory by zenu bez nazoru nechcel. Nie je to vsak pravidlo.
tpch1 > Preco dnes nie je pohodlne, ked ma zena vlastny nazor? Sam/sama si zivis tuto iluziu.
ema > Laska nie je oddeleny fragment. Laska priamo umerne raste s mudrostou. Ak partner nepristupuje aktivne ku svetu, zrejme zaspal, a mozno sa nikdy nezobudil. K hlupym ludom patria hlupi ludia.
hmm na zaciatku, sak to kazdy pozna, vsetko je ruzove, jednoducho som si to neuvedomovala. Ja by som aj pretrpela ze s nim nemozem preberat veci ktore ma zaujimaju.. Ale najviac ma stve ze sa s nim neviem bavit o veciach tykajuce sa mojho zivote lebo aj na to mi odpoveda rovnako. Napriklad teraz naposledy som si pozerala vysoke skoly a chcela som od neho pocut nejaky ten nazor proste nieco. jedine coho som sa dockala bolo hmm, mna sa nepytaj ja neviem. On to nemysli zle fakt nevie, ale mna to ubija... sme na inej urovni ja zaujimam o vsetko on o nic jedine co nas spaja je jazda na motorkach. asi preto sme sa dali dokopy.
nie si hnusna, ja by som sa zblaznila od nudy s takym. ale preco si s nim vobec isla do vztahu? ved to, ze je jednoduchsi sa muselo uz na prvych rande prejavit.
ema, mas moju plnu podporu v tom, ako to vidis a citis. mas uplnu pravdu! drz sa toho
ty si strasny pripad..... urob mu laskavost a rozid sa s nim...
ema, nie si hnusna, si inteligentna zena s vlastnym nazorom. To dnes nie je pohodlne, bohuzial. Ak ti priatel intelektualne nestaci a uz ta napadlo slovo rozchod, nedavam tomu vztahu dlhu buducnost. Najdi si niekoho na svojej intelektualnej urovni, s jednoduchym muzom budes cely zivot preberat len pocasie a akcie v supermarkete a tebe to evidentne nestaci. Chod za svojou intuiciou, ta ti poradi. Su zeny, ktorym staci, ze muz donesie vyplatu a v sobotu pomoze upratat, tebe to nestaci. Nie je to tvoja chyba, ci zla vlastnost, je to normalne. Takze nie, nie si hnusna, len nepatrite k sebe.