caute, ani neviem ako to napisat co najpresnejsie... Mama mojho priatela, je celkom fajn zena/ osoba len problem je v tom ze je to strasne jednoducha osoba. Vsetko sa ma pyta tak strasne hlupym sposobom, uplne logicke veci potrebuje vysvetlit nic nechape...Na zaciatku som si to tak neuvedomovala nerobilo mi problem aj desat krat objasnit nejaky problem ale po case mi to zacalo dost liest na nervy. Dnes uz nemam tolko trpezlivosti, obcas asi vidi ze uz mi to leze na nervy.Priatela mam rada ale mam pocit ze je taky isty jak ona. Ked chcem preberat veci tykajuce sa napr politiky alebo proste len pocut aky ma danu vec nazor tak on mi nema co povedat. Na vsetko mi odpoveda hmm, ano, nie, ja neviem. Je to strasne ja sa nemam s nim uz o com bavit. Take tie "jednoduche temy" sme uz vycerpali. Ja som vzdy zvyknuta s ludmi komunikovat o vsetkom, zaujimam sa o vela veci a doslova ma nici ked sa nemozem s nim o tom porozpravat. Nasledkom su hadky.. Uz som mu to povedala a odpovedal mi ze jeho tie veci nezaujimaju a nevie co mi ma povedat.. Rozmyslala som uz aj nad rozchodom... Laska vo vztahu nestaci, aj ine hodnoty su dolezite, pozeram aj do buducnosti a asi by ma "piclo" keby mal by on ten partner s ktorym stravim zvysok zivota. Myslite ze som hnusna? Ale ja to proste tak citim.. Co by ste robili v mojom pripade?
asi som hnusna ale tak to citim.
tpch1
ja viem, coraz castejsie sa zamyslam nad tym ze raz by prisli na rad deti a vacsie povinnosti. porazilo by ma keby nemal na vychovu nazor alebo resp. by mi odpovedal nie, hmm, neviem, ano
ema, casom ho nechas-to je moj nazor. Alebo s nim ostanes z lutosti a nebudes spokojna a stastna. Ked ta to trapi uz teraz, casom sa to bude zvyraznovat.
idealnyMuz, moj partner nie je moj prvy partner, takze mam aj osobnu skusenost, predstav si.
smajliQa
jasne zazili, dakujem za rady pekny vecer prajem vsetkym :-)
je to smutne.... pretoze ho ocividne lubis, a je ti to luto, inak by si to ani neriesila... ja ti ale pomoct neviem...
budem ti drzat akurat palce aby si to vyriesila...
predpokladam ale, ze ked ste spolu rok vydrzali, tak ste museli zazit aj hodne krasneho....
smajliQa
nie az tak dlho, skoro rok.
Alebo este mozem dat posledny priklad.. Nedavno sme pozerali film " Chlapec v pruhovanom pyzame" co je krasny ale aj strasne smutny film o nemecku pocas druhej svetovej vojny. Ked som skoncil film som mu povedala ze presne taketo filmy mam rada ktore zobrazuju skutocnost.. neviem preco... a on na to: no ja neviem, ja sa moc do historie nevyznam ale pekne to bolo.
Preboha, ved do tohoto sa vyzna takmer kazdy a urcite ma k tomu co povedat, aspon viac ako on :(
mas to tazke.... kolko ste spolu?
smajliQa
ja viem ved prave to!! na jednej strane mi to pride take strasne hnusne sa rozchadzat s niekym kvoli tomuto lebo je velmi citlivy, doproprajny chlap jeho mama tiez ale na druhej strane uz nemam trpezlivost... Zapojit ho, to je super napad ale neviem ci sa bude dat zrealizovat. Viem ze teraz v lete sa to ustali lebo budeme spolu vela jazdit na motorke, to je to co nas bavi oboch. bohuzial to sa da len v lete a do inej cinnosti ho tazko zapojit.
skoda ze je to tak, lebo keby som videla aspon nejaku snahu, ze sa zaujima... ale ani to. Zacnem nad tym intenzivnejsie rozmyslat lebo je to den co den horsie.
Dakujem
ema
je jednoduchy....
tie jeho odpovede typu ja neviem,mozno, ano, nie... a to ze ho to nezaujima,, to hovori len preto,lebo sa nechce stapnit.
skratka nema dost informacii, nie je taky scitany, nema tolko vedomosti ako ty.
si kratka mudrejsia.
niekto ma viac niekto menej.
ale to neznamena ze sa s nim musis rozchadzat.. na sete je milion tem, o ktorych sa mozete bavit,,,
alebo, skuste si spolu pozriet spravy kazdy vecer, alebo sa prihlaste spolu na nejaky cudzi jazyk,,, mozte sa ucit spolu...
vies co tym myslim...
zapoj h do niecoho, co sa moze naucit,,
co mu nebude robit problem...
asi by ma to dost ranilo keby simoj partner zvolil pre rozchod taky dovod ze,,, sorry si hlupejsia, nemam s tebou ocom, tak cau....