asi som hnusna ale tak to citim.

Príspevok v téme: asi som hnusna ale tak to citim.
ema

caute, ani neviem ako to napisat co najpresnejsie... Mama mojho priatela, je celkom fajn zena/ osoba len problem je v tom ze je to strasne jednoducha osoba. Vsetko sa ma pyta tak strasne hlupym sposobom, uplne logicke veci potrebuje vysvetlit nic nechape...Na zaciatku som si to tak neuvedomovala nerobilo mi problem aj desat krat objasnit nejaky problem ale po case mi to zacalo dost liest na nervy. Dnes uz nemam tolko trpezlivosti, obcas asi vidi ze uz mi to leze na nervy.Priatela mam rada ale mam pocit ze je taky isty jak ona. Ked chcem preberat veci tykajuce sa napr politiky alebo proste len pocut aky ma danu vec nazor tak on mi nema co povedat. Na vsetko mi odpoveda hmm, ano, nie, ja neviem. Je to strasne ja sa nemam s nim uz o com bavit. Take tie "jednoduche temy" sme uz vycerpali. Ja som vzdy zvyknuta s ludmi komunikovat o vsetkom, zaujimam sa o vela veci a doslova ma nici ked sa nemozem s nim o tom porozpravat. Nasledkom su hadky.. Uz som mu to povedala a odpovedal mi ze jeho tie veci nezaujimaju a nevie co mi ma povedat.. Rozmyslala som uz aj nad rozchodom... Laska vo vztahu nestaci, aj ine hodnoty su dolezite, pozeram aj do buducnosti a asi by ma "piclo" keby mal by on ten partner s ktorym stravim zvysok zivota. Myslite ze som hnusna? Ale ja to proste tak citim.. Co by ste robili v mojom pripade?

tpch1

skoricova, myslim, ze ema nad tym premysla uz dlho a dobrych vlastnosti si je plne vedoma, len nejako nepostacuju k tomu, aby sa v tom vztahu citila dobre. To je nam tu asi jasne.

škoricová

Je len toto dôvod, prečo chceš vycúvať? skúšala si prehodnotiť, či má aj dobré vlastnosti? Nemá tých dobrých náhodou viac? Nebolo by ti potom ľúto?

tpch1

ema, nenatahuj to. Cisty rez, mozes to troska zaobalit do nejakych fraz, lebo tvoje skutocne dovody nie je schopny pochopit, asi na to nema kapacitu.

alenka_maxova

ema, toto som zazila v minulom vztahu. Obcas som dokonca mala pocit, ze som "nad" tym clovekom, ze ja som v tom vztahu silnejsia. A tak by to zrejme nemalo byt, partneri by mali byt rovnocenni, inak si budu neustale skakat do vlasov...neustale

ema

je to pravda, nic ine neviem povedat. nase debaty vyzeraju tak ze ja mam monolog a on pocuva. proste nevie co povedat, obcas je uz aj mne trapne...

alenka_maxova

ema, ver tomu, ze to bude tak, ze obcas ti to nebude vadit a obcas ta to bude neskutocne zrat. A v takych chvilach budes tak nadavat, ze vsetko co je fajn, prestanes vnimat. Dobre to zvaz z kazdej strany, ci to dokazes prekusnut, ci nie...

ema

spolocny konicek su motorky v lete sa chodime vozit na okruh ja na svojej on na svojej. on knihy necita, dokonca ani casopisy. inak ma nic spolocne ma nenapadlo...to je dost

natusa42

ježiš ...tak ..akože kebyže jeho rodičia ,priateľovi .by boli obmedzení,to by mi možno až tak hrozne nevadilo,ale keby bol ON,tak to by som nezniesla ..ja potreebujem partnera k sebe,na takej úrovni ako som ja,a nie nejakého nerozhľadeného neinteligentného jednoduchého "hlupáčika " ( tým neurážam tvojho partnera) ,ale ja si tiež napríklad nedokážem predstaviť,keby som mala niekoho,a neviem a nemôžem sa s ním porozprávať napriklad o psychole,politike ,filozofii..alebo kebyže poviem,že " solon " ..a on sa na mna bude pozerať ako z vesmíru,tak to by som nezniesla,alebo kebyže nevie,aké je hlavné mesto Canady napríklad,tak s takým by som ani čas nestrácala :) partner musí byť na rovnakej úrovni ako ja ..vždy som to tak chcela ...
a myslím,že to chceš aj ty ..a nečudujem sa ti,že takto reaguješ ...je to na tebe ,či chceš s takým strácať čas...

Najčítanejšie články