trapim sa citim sa tak zle stale sa mi tisnu slzy do oci
neviem byt spokojnaa neviem sa prisposobit zivotu ktoy zijem
mam 25rokov som mama
som nestastna vo svojom zivote,nie je to kratkodoba depka:-(
Ja som mala roky depresie. Velmi mi pomohla terapia Cesta a knihy a texty od Abraham-Hicks - podla mna to najlepsie pozitivne myslenie, ake existuje. Napr. tu: abrahamhicks.sk -vyborne aj o vzťahoch
a kazdy tu trepal o tom ze ma depresiu... ach..
hej hej zmenilo sa toho az moc
ahoj
zmenilo sa nieco klepsiemu za ten cely rok? Tak nejak by som to chcela vediet.... :(
sweetberry, akoby som citala o sebe, vsetko o sebe. tiez mam trosku blbu situaciu v rodine, kde opora a laska vobec nie je a stale, ako pridem domov, sa z toho musim dostavat. ludia lahko povedia, povznes sa nad to. proste ludia, co maju oporu v rodine, si to ani nevedia predstavit. oni si vedia predstavit ze by zili bez svojej rodiny, citia sa silni a maju pocit, ze by dobre zili aj bez nich. Ale ide o tu bazu, o vieru v seba samu a tu sa naucite prave v rodine....nejde len o fakt, ze rodina je miestom vecneho boja a psychickej tyranii, ide o tu bazu do zivota, ktoru si mate vybudovat v rodine. A v dnesnom svete je potrebne nieco take mat. A chapem, potom sa clovek lahko viaze a boji opustit toho ktoreho cloveka, lebo neviete si ani predstavit byt sam na svete medzi ludmi a pri svojej rodine, ale predsa byt sam. Ja s tym bojujem uz par rokov, od kedy som si zacala byt vedoma serioznejsich veci a poviem vam, mavam striedavo ataky panickej poruchy. Uplne ta chapem, sweetberry
toto je moje sukromne miestecko kde sa mozem vzdy prist vyplakat .-(
:_(((
Keď to ženy tak čítam,nemáme to ľahké.Ja som to však riešila radikálne./Neberte to ako radu!/Teraz žijem s priateľom a svojou dcérou a som šťastná.A minulosť? Bŕŕŕ.