Priatel chce aby som pribrala

Príspevok v téme: Priatel chce aby som pribrala
celestinka

zdravicko.mam taky problem tykajuci sa mojej postavy a mojho priatela, ktory vo mne nielen evokuje pocit ze mam pribrat, ale dava mi to aj intenzivne najavo.meriam 168cm a vazim 53kg co je optimalna hmotnost. mam chude brucho nohy nemam ani chude ani priemerne, take nieco medzi. Priatel sa nikdy nevyjadroval negativne o mojej postave (neviem ci sa o nej vobec vyjadroval, ked mi povedal ze vyzeram super, rozumela som pod tym, ze mysli tvar aj postavu dokopy). Za posledny cas, zhruba za posledne dva mesiace,mi vravel ze mam pribrat, ze nikdy sa mu nepacili stereotypne, chude zeny. Dost ma to prekvapilo, pretoze som nikdy nebola nijaka vychudnuta "jednotvarna slecna", ktora si zaklada na vyfintenosti a kechli sa tri hodiny pred zrkadlom. Problem je v tom, ze uz dlho mam rovnaku hmotnost a v nasej rodine je dane, ze ked zjeme cokolvek aj velmi tukoveho charakteru,nikdy nepriberieme. A este k tomu pribratie na mna neposobi nijak pritazlivo, pretoze keby sa tak stalo, uz by som nebola chuda alebo normalna, ale pribrata az obezna. chcem sa citit dobre a pacit sa aj sama nielen mojmu priatelovi a v tom som nekompromisna.
poradite mi prosim vas ako mam vyriesit tento utopicky problem.suverenne odfajce si odpustite dakujem :)

Leela333

AdamKrt

Bohužiaľ, aj ja som aké "chrastítko", ale nie z vlastnej vôle. Jednoducho mám rýchly metabolizmus a nepriberiem ani za nič.

Preto je to smutné, že odsúdite babu, ak je chudá... Nemôžeme za to. (aspoň tie, čo schválne nehladujeme) Nepomôžeme si. A potom je mi ľúto z tých rečí, že by niekto s takou nezaliezol do postele, lebo by jej ešte bolo počuť praskať kosti..

AdamKrt

Magy 25.02.12 14:05 -

to je sice fotka takej vankusikovej, ale ta zena vobec nemusi byt skareda.

Podla toho, co vidim, su tam celkom dobre krivky, ale problem je v tom, ze dotycna osoba si natiahla mensie rifle a male nohavicky a potom sa zda, ze ma riadne faldy, co posobi odpodzujuco. Keby mala rifle sirsie v pase a nohavicky akurat, mala by celkom prijemne oble boky.
---------
Niektore zeny si myslia, ze ked su tenke, ako chrastitka, ze je to pekne.

Jedno take chrastitko som v minulosti stretol. Ked bola oblecena v zimnom, zdala sa normalna, ked sa clovek pozrel na nu z boku, bola ako z koncentraku.

Dalsia, priatelka znameho bola inak pekna, ale ked clovek odstupil, tak mala take uzke telo, ako keby jej jednu nohu niekto odrezal. Siroka asi ako jedna noha chlapa.

Tak ked vidi clovek nieco takeho a predstavi si, ze s tym zalahne do postele, tak uz pocuje praskat jej kosti :-D

Zena moze mat aj kilecka naviac a posobit moze velmi dobre. Casto je to lepsie, ako vychrtlicky, kde im clovek rata rebra. Ale odtial-potial.

Urcity tuk u zeny je dolezity aj pre materstvo, zdravie. U vela zien je zbytocne vela kompexov.

celestinka ---
Tvoj priatel to s Tebou urcite nemieni zle. Ak jes normalne a mas rychly metabolizmus, tak samozrejme s tym nic robit nemozes. Mozno si to vsak zle pochopila a priatel by len rad videl par kg naviac, ale urcite to neni nejaka jeho priorita, ktora by ho trapila. Z toho, co si povedala a ja sa s nim z casti ztotoznujem, ze by Ti neskodilo, keby sa Ti dalo pribrat par kg.

Z toho, co pises - MAS PODVYZIVU. Idealna vaha sa pocita vyska - 100 a z toho minus 10 percent. Cize 168 - 100 je 68 minus 10 percent, co je 6.8kg, tak by si mala mat 61,2 kg. Zaokruhlene 61 kg. Ty mas defakto 8kg podvahu. Zdat sa Ti moze, ze si zdrava a OK, ale ako vravis, mas rychlejsi metabolizmus a to moze znacit poruchu stitnej zlazy, jej miernu hyperaktivitu.

Takze Tvoj priatel Ti chce dobre, ze by Ti neskodilo par kg pribrat. Mas 8kg deficit a to je fakt.

Idealna vaha neni to iste, co si predstavuju rozne modeny casopisy pre vychrtle modelky.

natusa42

nooo ...odo mna by zase chalan chcel,aby som schudla :D aj ked mi to nikdy nepovedal do očí :) ale nevadí,ja aj tak neschudnem :) nech on priberie..on je vychrtly,jak neviem čo ....nič si z toho nerob,ked sa mu nepáči tvoja postava,čo už ...ved on si zvykne,ak nie-nájde si inú ..smola ..

bonaD

Nechápem, prečo chudý človek nalieha na chudého aby pribral, keď je sám chudí. To ako keby alkoholik zakazoval niekomu piť alkohol.

paganstorm

ak sa chlapovi nepačiš taka, aka si, tak nach si najde inu, hlavne je, aby si sa ty citila dobre vo svojom tele a ke hvoriš, že ni si prehnane vychrtla, 168/53 je podla mňa v pohode, 2 či 3 kila viac by ti sice neuškodili, ale ak to maš dane v rodine i tak s tym nič itak neurobiš

Magy

Maoam - "baby, co maju kozy, krivky, tym su natlacane pocity menejcennosti z toho, ze 'by mali schudnut', hoci su krasne."

Ja pouzivam pre urcity typ zien alebo postavy vyraz "vankusikova". Je to pekne, diplomaticke a mile.
Lenze aj tu plati - odtial potial. Pokial ma baba taku mierne vankusikovu postavu, je to ok. Najme ak je zdrava (naozaj, aj psychicky, nie len naoko), je svieza, plna zivota... Ale ak to prekroci urcitu hranicu, dost tazko sa da hovorit o krase. Hoci pojem krasa je dost individualny pojem.
Mne osobne sa prerastene sadlovite postavy nepacia. Nie preto, ze by to vyzadoval trend. Nikdy sa mi to nepacilo, ak zene previsaju faldy cez opasok rifli :P

img.cas.sk

Lulu2011

smajliqa - ale kdeze :))) ja ju chapem, ja som tiez taka bola kedysi, ze pri predstave 60 kg ma obchadzali mdloby :D tiez sa mi paci mat okolo 50 kg ;)

Maoam

no mozno sa mu pacia zeny s krivkami, mozno takym prisiel na chut, ked si pozeral nejake videa...ale toto sa neda nejak ovplyvnit, lebo ak ma raz taky vkus, tak ho mat bude stale...ale preco si taky muz vyberie za partnerku chudu babu? to dost nechapem...ked sa mu v skutocnosti pacia oblejsie? Takych je tiez predsa dost a take sa potesia, lebo v dnesnej dobe nadobudam pocit, ze drviva väcsina prahne uz iba po chudych babach, co mozno najchudsich a baby, co maju kozy, krivky, tym su natlacane pocity menejcennosti z toho, ze 'by mali schudnut', hoci su krasne.