Priatel chce aby som pribrala

Príspevok v téme: Priatel chce aby som pribrala
celestinka

zdravicko.mam taky problem tykajuci sa mojej postavy a mojho priatela, ktory vo mne nielen evokuje pocit ze mam pribrat, ale dava mi to aj intenzivne najavo.meriam 168cm a vazim 53kg co je optimalna hmotnost. mam chude brucho nohy nemam ani chude ani priemerne, take nieco medzi. Priatel sa nikdy nevyjadroval negativne o mojej postave (neviem ci sa o nej vobec vyjadroval, ked mi povedal ze vyzeram super, rozumela som pod tym, ze mysli tvar aj postavu dokopy). Za posledny cas, zhruba za posledne dva mesiace,mi vravel ze mam pribrat, ze nikdy sa mu nepacili stereotypne, chude zeny. Dost ma to prekvapilo, pretoze som nikdy nebola nijaka vychudnuta "jednotvarna slecna", ktora si zaklada na vyfintenosti a kechli sa tri hodiny pred zrkadlom. Problem je v tom, ze uz dlho mam rovnaku hmotnost a v nasej rodine je dane, ze ked zjeme cokolvek aj velmi tukoveho charakteru,nikdy nepriberieme. A este k tomu pribratie na mna neposobi nijak pritazlivo, pretoze keby sa tak stalo, uz by som nebola chuda alebo normalna, ale pribrata az obezna. chcem sa citit dobre a pacit sa aj sama nielen mojmu priatelovi a v tom som nekompromisna.
poradite mi prosim vas ako mam vyriesit tento utopicky problem.suverenne odfajce si odpustite dakujem :)

lost

jj ja viem, mozno som to zle napisal, ale myslel som tak, ze tam je "v norme nutit jest" :D len som na to videl dokument, ze ich nutia jest

u mna je polnoc, mam deficit sladkeho, tak bez na to ohlad :P

bingham

Boze lost...ty si ma vobec nepochopil !!!! :)) to je zaostala krajina...kde je normalne robit zenam obriezku...

takze lost este raz...oni jedia preto aby boli "super" ale preto lebo musia...oni ich nutia jest :))

lost

sakra bingham, nastuduj si nieco, skor nez zacnes vyvraciat moje vyroky :P

news.bbc.co.uk
www.marieclaire.com

tym som len myslel, ze su aj kraje, kde je praveze tlstota "in"

bingham

lost...neni pravda co pises :))...modelky z afriky su aj chude...a potom su take "pribratejsie" hlavne na zadku...ale to je ich genetika

cinanky su napr...uplne chude...lebo je to ich genetika...

toto nie je o normach...uz si ako beskyd :D

lost

ta rovnica sa neda aplikovat na 130cm cloveka :)

alebo na 110cm :D

jaj ale to by bola haluz, ak by som mal 9kil, mohol by som LIIEEETAAAAT :D

v europe je v mode teraz stihlost.. v indii skor naopak.. vsade inde :) su aj krajiny (v afrike) kde je modelka vyslovene "tlsta" a tak to kazdy napodobnuje

cize staci udat normu a ludia a budu podla toho spravat :D a verit ze "ved to tak ma byt"

Lulu2011

ja sama som kategoria 60 kilova, aj ked som vyssia od celestinky a motivacne rifle na 55 kg su stale v skrini :) takze nepisem to tu preto, ze sama som chudunka, lebo 50 kg momentalne nemam

Lulu2011

Adam - celestinka pri svojej vyske a vahe neexistuje, ze je vychudnuta ;) na tom trvam, ani 60 by jej neublizilo, ale bola by priemer, uz nie stihla a samozrejme, ze kazdemu sa paci nieco ine, ja mam zase okolo seba chlapov, ktori maju radi stihlejsie zeny, aj ked si uvedomujem, ze su aj takí co maju radi baculky, to je super, ze kazdy aspon si moze najst niehoho vhodneho pre seba

AdamKrt

Lulu2011 Dnes 19:58 - sama nekecaj. Co je to idealna vaha ? Co si myslis sama, co si mysli partner, okolie, alebo co si mysli o tom vedecka-lekarska komunita ? Naviac, neni vaha, ako vaha. Jedna vec je mat svaly, druha tuk, treti je zase obvod pasa, forma postavy, atd.

Hovorim o tom, ze ten vypocet je pre idealnu vahu PRE ZDRAVIE, nie pre nejake frikulinky, ktore maju mindrak z nejakeho kilecka naviac. Anorektickam sa bude zdat, ze su tucne, aj ked maju 30 kg aj s topankami.

Je mi luto, ze dnesnym mladym dievcatam a zenam uz niekolko generacii vstepuju masmedia pokriveny obraz o tom, aka ma byt zena. Nikto nehovori, ze ked ma niekto rychlejsi metabolizmus, je akoze problem.

Zle je, ked si niekto strazi vahu, za kazdu cenu, aby nedajboze pribral nejake to kilecko.

Omnoho pritazlivejsia je sebavedoma zena, co ma aj par kilo naviac, ako zamindrakovane chudinky, ktore si robia neustale nejaky problem z toho, co strazia kazdy gram a mucia sa preto hladom.
----------------
Leela333 Dnes 17:28 - tak gratulujem, mozes sa aspon dobre najest a pomalsie priberas.

Nikto tu neodsudzuje normalne chudu babu a ani babu, ktora za to nemoze. Chore je to, ze tieto babenky su zvacsa posadnute chudnutim, dietami a nicenim si zdravia. To je hrozne. Alebo ked su niektore poriadne podvyzivene, ako z koncentraku.

A co sa tyka postele, neverte tomu, ze taku chlap neda do postele. Da. Problem je, ked si clovek predstavi to, ze taka podvyzivena zena by mala na svet priviest zdrave dieta bez toho, aby jej to podlomilo zdravie, alebo ohrozilo zivot.

Raz som mal rande s takou dievcinou - hotove tintitko. Na prvy pohlad normalna, ale po blizsom pohlade, bola v podstate dost chuducka. Kym sam som normalnej postavy a vonku bolo trochu chladnejsie, ale u mna sa to nijak neprejavovalo, lebo to nebola ziadna zima, tak dana osobka si myslela, ze je asi 10x vacsia zima, lebo bola premrznuta na kost. Ved co ma taku osobu hriat, ked to chlad prejde skrz-naskr, jak vyschnutu hrianku. Tehotenstvo u takych zien je hodne rizikove.

No, ale vsak co. Ak si myslite, ze muzi, ktori maju zaujem o svoje partnerky, nech su zdrave, su to zle, co ich v zivote stretlo, potom si zasluzia partnerov, co ich budu klatit hlava nehlava a vykaslu sa na ich zdravie, ci zdravie pripadneho dietata. Ved co, ked ochoreju, najdu si nove babenky, ze ?

Nikto nevravi, ze neexistuju individua, ktore su uchylne a paci sa im zena s faldami, vypasena jak prasnica a cim viac zahybov, tym viac adidas.

Podla mna to priatel celestinky myslel dobre, len tu sa nachadza zvyseny vyskyt zien, ktore maju mindrak z par kilogramov naviac. A utcite, ked niekto miluje, bude milovat zenu, ci ma 45 kg, 60kg, ci 80kg. Ina vec je, aky ma na to nazor, co sa tyka svojich predstav o vahe, ale to neznamena, ze to kladie na extra dolezite miesto vo svojom zivote. To len hodne zien je precitlivenych, ked sa rozprava o vahe.