Priatel chce aby som pribrala

Príspevok v téme: Priatel chce aby som pribrala
celestinka

zdravicko.mam taky problem tykajuci sa mojej postavy a mojho priatela, ktory vo mne nielen evokuje pocit ze mam pribrat, ale dava mi to aj intenzivne najavo.meriam 168cm a vazim 53kg co je optimalna hmotnost. mam chude brucho nohy nemam ani chude ani priemerne, take nieco medzi. Priatel sa nikdy nevyjadroval negativne o mojej postave (neviem ci sa o nej vobec vyjadroval, ked mi povedal ze vyzeram super, rozumela som pod tym, ze mysli tvar aj postavu dokopy). Za posledny cas, zhruba za posledne dva mesiace,mi vravel ze mam pribrat, ze nikdy sa mu nepacili stereotypne, chude zeny. Dost ma to prekvapilo, pretoze som nikdy nebola nijaka vychudnuta "jednotvarna slecna", ktora si zaklada na vyfintenosti a kechli sa tri hodiny pred zrkadlom. Problem je v tom, ze uz dlho mam rovnaku hmotnost a v nasej rodine je dane, ze ked zjeme cokolvek aj velmi tukoveho charakteru,nikdy nepriberieme. A este k tomu pribratie na mna neposobi nijak pritazlivo, pretoze keby sa tak stalo, uz by som nebola chuda alebo normalna, ale pribrata az obezna. chcem sa citit dobre a pacit sa aj sama nielen mojmu priatelovi a v tom som nekompromisna.
poradite mi prosim vas ako mam vyriesit tento utopicky problem.suverenne odfajce si odpustite dakujem :)

natusa42

celestinka ..pockaj,ale ak tomu spravne chapem..on chce od teba,aby si pribrala a on je hentaka " tycka z parazola " ?:)to je milé od neho --.-ironia ..

natusa42

maoam zialbohu ano:(:( "donutil" ma prakticky k tomu ..nechcel mi dat pokoj ...a tak som musela sa s nim dat znova dokopy,kedze chcem aspon v pokoji zmaturovat ,lebo mi robil zo zivota peklo .nemohla som sa na nič sustredit,cakaval ma na kazdom kroku,bolo to strasne :(:( ten isty scenar ako prvykrat,co som sa s nim rozisla,ved vies ..no a tak
..som s nim opat ,uz po druhykrat :(:( ..ale je pravda,ze asi mozno si pomyslis,ze nie som normalna,ale lubim ho aj napriek tomu vsetkemu ..

salamandra

celestinka:
nerozumiem pojmu "jednotvárna" slečna. Dosť zvláštne. Takisto nechápem, že vidíš problém v tom, že tvoja rodina je taká, že nemôže pribrať. Veď ty máš úplne ideálnu váhu a sama si s ňou spokojná.
Problém tvojho priateľa vidím v tom, že on sám je totálny suchár /to nechcem uraziť, hlavné je že jemu aj tebe sa to páči/, ale myslím si, že u vás je treba nájsť nejaký kompromis v tom, kto by bol "ochranca". Nehovor, že ty sama sa cítiš "bezpečne" v jeho náručí. Možno on sám vie, že takúto oporu ti neposkytne, lebo nie je na to stavaný. A práve PRETO to vyžaduje od teba. Aby ten pocit bezpečia niekto ukázal...

natusa42

celestinka pre pana ..:O:O a nezda sa ti nehorazne chudy ?:?:O:O mne je dost neprijhemne,ked sa napriklad vyzlecie ..alebo tak,ma rucky upôlne ako moje v zapasti ..take tenucke,vidno mu vsade kosticky,niekedy si mylsim,ze to nie je normalne,lebo jemu nechuti ktovieako jest ..:(:( niekedy sa onho dost bojím,aby nemal mentalnu anorexiu ...

AdamKrt

Mile damy. Jedna vec je, ked je niekto chudy preto, ze nemoze pribrat a druha vec je, ked je niekto chudy preto, ze poriadne neje, drzi rozne diety atd.

Ta prva moznost je OK. Niekto ma taky metabolizmus a nemoze s tym robit nic.

Ta druha moznost je zla a to by vadilo aj mne, keby som videl partnerku hladovat a nicit sa, len preto, ze chce par kg dole, keby mala svoj prirodzeny vahovy ZDRAVOTNY limit okolo 60kg pri primeranej vyske.

A tak isto by mi vadilo, keby mala priatelka riadnu nadvahu, nejedla by, alebo by zle jedla. Vtedy je na mieste chudnut, ale s rozumom a vonkoncom nie dietami. Nedrzat ziadnu dietu, ale jest pravidelne 5-6x denne male porcie a dostat sa na rozumnu ZDRAVU vahu.

ATIDE/ESMERA

Ahoj, no, tak ja neviem, ale ja emriam odahom nejakých 168 - 9 cm ako Ty, a to vážim o 3 kilá menej - 50 kíl. Tak čo by tvoj priateľ enchcel, ja som chudá dosť, a nepriberala by som kvôli chlapovi, naopak, chcela bys om ešte zhodiť, hoci mám kíl podváhu :D

Lulu2011

celestinka - podla Adamovych statistik tvoj priatel ma sancu na kratky zivot :)))

no tak to je extremne chudy 188 cm chlap a 64 kg uff, teraz mi je smiesne, ked si predstavim, ze špáratko z obeda sa ozýva este :)))

celestinka

natusa42- moj priatel ma 188cm a 64kg a vyzera ako drievko ale mne sa to na nom paci, osobne su mi krajsi takito vychudnuti chlapci :)

AdamKrt- po vcerajsom rozhovore s priatelom som usudila ze by ste si spolu mohli podat ruku. ked som citala tvoje prispevky tak som v nich videla jeho :) kazdopadne s priatelom sa o tejto veci neda dohodnut a preto s nim asi budem ohladom tohto problemu stale v rozpore.

AdamKrt

Lulu2011 Včera 10:06 - to je Tvoj nazor. Ja nehovorim, ze je vychrtilicka, ale to je nejaky vypocet vyplyvajuci zo statistik pre urcenie idealnej ZDRAVOTNEJ vahy, kde zo statistik vyplynulo, ze ludia, co maju par kg naviac, su zdravsi, ziju dlhsie, ako ludia, co maju stihlu postavu, alebo este o par kg menej.