zdravicko.mam taky problem tykajuci sa mojej postavy a mojho priatela, ktory vo mne nielen evokuje pocit ze mam pribrat, ale dava mi to aj intenzivne najavo.meriam 168cm a vazim 53kg co je optimalna hmotnost. mam chude brucho nohy nemam ani chude ani priemerne, take nieco medzi. Priatel sa nikdy nevyjadroval negativne o mojej postave (neviem ci sa o nej vobec vyjadroval, ked mi povedal ze vyzeram super, rozumela som pod tym, ze mysli tvar aj postavu dokopy). Za posledny cas, zhruba za posledne dva mesiace,mi vravel ze mam pribrat, ze nikdy sa mu nepacili stereotypne, chude zeny. Dost ma to prekvapilo, pretoze som nikdy nebola nijaka vychudnuta "jednotvarna slecna", ktora si zaklada na vyfintenosti a kechli sa tri hodiny pred zrkadlom. Problem je v tom, ze uz dlho mam rovnaku hmotnost a v nasej rodine je dane, ze ked zjeme cokolvek aj velmi tukoveho charakteru,nikdy nepriberieme. A este k tomu pribratie na mna neposobi nijak pritazlivo, pretoze keby sa tak stalo, uz by som nebola chuda alebo normalna, ale pribrata az obezna. chcem sa citit dobre a pacit sa aj sama nielen mojmu priatelovi a v tom som nekompromisna.
poradite mi prosim vas ako mam vyriesit tento utopicky problem.suverenne odfajce si odpustite dakujem :)
Priatel chce aby som pribrala
prepána ..ved moj priatel je vychrtly,to ano,ale on ma 186 cm a 68 kg !! tak to je vychrtlina ..a nie toto,ze jej na davaju ,aby pribrala ...a ona ma uplne normalnu vahu ..a co ?ja zase by som mala schudnut,lebo mam 172 cm a 68 kg ...:(:( ale zase niektore tabulky hovoria,ze som este v norme,ale na sebe citim,ze nie :( ale a co s tym ?ked sa jej neda pribrat a robi vsetko preto,tak ...ale
ale ..dievcina poradim ti ..ako pribrat !:)
prejedaj sa ,nie tak ,aby ti bolo zle,ale dopraj si vsetko,co chces ..jedz mastne ,vyprazane,kaloricke jedla,najmna po 18 hodine vecer ..a samozrejme neodmyslitelne sladke :) a najlepsie je to skombinovat -toto rob aspon dva mesiace a budes mat aj 70 kil -zarucene :)
Zaujímavé je, že keby chlap hovoril žene s miernou nadváhou, že by mala schudnúť, že nikdy sa mu nepáčili prasnice, tak je považovaný za najväčšieho chrapúňa a pomaly psychického tyrana, ktorý navyše nevie, čo je pekné, ale keď je to naopak, tak je to normálne. Čo je pre koho zdravé a akú by mal mať pri svojej výške hmotnosť sa nedá vyrátať podľa všeobecného merítka, to je pre každého individuálne. Pokial sa človek zdravo stravuje, cvičí, stará sa o seba a cíti sa spokojne so svojim vzhladom, nie je na mieste mu niečo vyčítať. Ľudia majú sympatie a pochopenie pre ludí s nadváhou ovela viac ako pre ludí s podváhou. Keď je žena chudá, neznamená to hneď, že je anorexička, je mnoho takých, ktoré sa roky snažia pribrať, jedia neprimerane veľa a nedarí sa im, majú z toho komplexy a navyše im neustále ludia hovoria, že sú vychudnuté a mal by sa poriadne najesť, viem si predstaviť aké nepríjemné to je. Tučnej sa nikto neodváži povedať "nežer tolko, trčia ti šunky"! Prečo?
Inak celestinka, 163cm a 53kg je ok, pokial sa tak cítiš pekná. Frajerovi by som na to povedala že keď sa mu nepáči moje telo, nech si podá inzerát "hladám baculku" a mne nech nepíli uši s takými rečami.
natusa - ze? niektori by uz mali konecne vidiet 53 kg zenu, aby vedeli, ako vyzera :)))
ale pre boha ziveho ..ved ma normalnu vahu aj vysku !! ..co vsetci riesite ,ze by mala pribrat ?ved je normalna ..
Adam - pre jej zdravie je to uplne vyhovujuce, kedze ziadnou podvahou pri svojej vyske netrpí ;)
lauura
nemyslim si, ze hned preto lebo chce od nej aby pribrala musi mat milenku :)
Lulu2011 Včera 23:36 - citas poriadne ? Ja vobec nehovorim o tom, co sa jej paci, ale CO JE IDEALNE PRE JEJ ZDRAVIE....
Moja zlatá,moja kámoška mala toto isté!Zdôverila sa mi a tak som sa zavesila na jej muža-očko. Predstav si mal Ti frajerku,taku tlstejšiu macaňu! Stavím sa že Tvoj má tiež milenku!
lost...ja ta raz vytaham za usi :DD...to je pekny rozdiel teda co si myslel...lebo toto je uz tyranie zien...