Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
no tak si tehotna z "jemnulinkej" ciarky o 9 mesiacov porodis a budes stastna mamicka
kebyže si v 10tom týždni tehotenstva, na ultrazvuku by to samozrejme BOLO vidieť!!!
Tak mi jankaaaa vysvetli preco mi test Clearblue ukazal tenulinku jemnu ciarku na plus ak nie som tehotna?
toto nemôže myslieť vážne tú otazku, či?
barunka: tieto rady tu su uplne zbytocne. sandra ma psychicku poruchu OCD a stale si mysli ze je tehotna aj ked to je neralne. bohuzial asi u psychiatra este stale nebola
taketo veci tu uz riesila niekolkokrat, no neda si povedat a miesto psychiatra navstevuje gynekologa, ktory jej nijako nepomoze
Lenže poslednú menštruáciu pred stykom 12.12 som mala 7.12,takže by sa to dalo počítať ešte od 7.12,ale nie inak.Na tom nezáleží,ale 8 a viac týždňov od oplodnenia je to jasne viditeľné na UZV?
sandra, prvý týždeň tehotenstva sa počíta dva týždne pred samotným oplodnením, t.j. od prvého dňa poslednej menštruácie. takže ty nepočítaš od 12/12/2011, ale cca od konca novembra.
jaj, to je ta vecne tehotna
jezis to si zasa ty? este stale si nebola u psychiatra?
Nie 14 tyzdnov,ale je to 10 tyzdnov aj 4 dni od toho dna.Urcite by to uz videla?Isla som k nej kvoli tomu,ze z 11 negativnych testov sa mi na jednom kde sa ma zobrazit plus a minus,po viac ako 10 minutach naznacila jemnucko ciarka na plus.Neviem ci to nemohlo byt aj nasledok toho,ze ked do 5min.sa mi zdalo ze ta minus ciarka nie je velmi silna,tak som namocila test este raz do mocu.No z toho isteho som si urobila hned aj iny test najcitlivejsi a bol negativny.Preto som aj isla ku gynekologicke aby som mala istotu.Takze ked mi ona povedala,ze nie som tehotna,mam uz 100% istotu?