Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
ty si myslis, ze ti gynekologicka klamala? preco by to robila?
toto fakt nie je normalne:D:D
ano verili...len ty si nejak mimo
Vy by ste 8 tyzdnov od styku,kedy ste mohli otehotniet verili gynekologicke ak by Vam povedala,ze nie ste tehotne?
no skonci to totalnym nedostatkom tehotenskych testov v jej okrese! a ta co bude ozaj potrebovat uz nekupi
tak je to krute, bez odbornej pomoci psychiatra sa to len prehlbuje a prehlbuj az nakoniec boh vie ako to moze skoncit
akoze sranda, ale inak dobry pruser mal v takej miere nutkave myslienky uff
mala si vobec pohlavny styk? :DDDDDDDd ci sa len pozrel na tvoju lepiacu pasku medzi nohami a uz si z toho "otehotnela"? :DDD
Mna trapi len ten test Clearblue ak by bol negativny tak som v pohode,ale vystrasilo ma,ze sa tam objavila tenucka ciarka,akoby naznak kde sa ma vytvorit silna ciarka.Ja neviem.Preto som isla ku gynekologicke.Mam jej verit a je to 100% ked mi povedala,ze nie som tehotna?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD