Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
a páska uz nezabera?
sandra: a zabudla si poznamenat ze este uzivas hak. ci uz ju neberies?
tvoja gynekologicka by ti mala dat vymenny listok na psychiatriu
radsej by som si nejake handry kupila, alebo kozmetiku :D
maruska: ano sandra je psychicky chora, ale neda si povedat. zbytocne tu budeme pisat nejake rady
ty si nechápavá totálne alebo čo?? kúp si ešte ďalších 200 testov a keď ti všetky vyjdu negativne, tak potom možno uveríš, že tehotná nie si
ty si sialena??????
Ten test Clearblue som si urobila vcera,hned z toho mocu som si urobila aj iny test.Ten bol jasne negativny a dnes rano pred vysetrenim som si urobila este 3 testy a tie boli vsetky jasne negativne.Takze na 100% nie som tehotna?Mozem byt pokojna?Mna uz napadlo ist ku gynekologicke o 2 tyzdne znova,len sa bojim co by mi povedala.
urcite uz ma aspon dve deti a samozrejme aj napriek uzivaniu hak :D
teda uz skor :D
sandra: lebo si test nepouzila tak ako si mala a navyse si ho sledovala po dlhej dobe. a ak je zena tehotna indikatorom je silna vyrazna ciarka na kazdom teste ktory si spravi