Schudnúť za 1 týždeň 5 kg?

ModraObloha

Udica, schudnut sa takto rýchlo dá ale to zaleži na váhe ktoru máš teraz. Ak si priemerna, mierne nadváha tak schudneš za prvý týžde pri vyhodnej diete 1-3 kila a väčšinou je to len zadržiavana voda... preto to netreba nijak hrotit a pristupovať k tomu pomaly, ono aj tie tuky čo ma telo ako "zasoby" nemusia byt zrovna zdrave tuky ale tie mastne hnusné.. ktore mame z našej vynikajúcej stravy... čiže rýchle chudnutie je velký nápor na obličky a pečeň... preto treba chudnúť racionalne, t.z. pomaly ale isto, 5-6x denne jedz, vynechaj cukry, mastne,vypražane, viac zeleniny do obedu aj nejake ovocie, vynechaj sladke vody a občas si zašportuj, telo nielen žerie tuky ale aj zo svalov si berie.. čiže ak si chceš udržať formu tak si chod zabehať či zaplávať, nech precvičíš cele telo. Ak maš velku nadváhu tak nebehaj, je to zle na kosti. Radšej v tom prípade cvič nejake domáce cviky na brucho a stehná.. stehna su asi najváčši sval čiže si beru aj najviac energie takže cvičením možeš aj schudnut ak cvičíš správne, ale to moc ludím z dlhodobeho hladiska nevydrží, preto odporučam všetko s mierou.

Hladovka

Ani neviete ako riskujete takou extremnou hladovkou akoze activia a len voda. Ok, mozno jeden den na precistenie sa to da, ale nie dlhodobo preboha!
Ja sama som nejaku dobu jedla extremne malo. Nebolo to dobrovolne, skor vyrazny stres a nedostatok casu. A zaludok mi to dal patricne najavo - bolesti brucha, krce, .. Trvalo dlho kym som sa dala dokopy. Brucho bolelo ci som bola hladna alebo som sa najedla. A to nehovorim o extremnom vycerpani - jedlo nam dava energiu, je potrebne!! Odvtedy nech mam stres akykolvek, nech mam povinnosti hocikolko, strava a zdravie na prvom mieste.
Ak chudnut, tak postupne, zdravo. Nic nie je take dolezite aby si kvoli tomu musela schudnut 5 kg za tyzden a riskovat zdravie.

Defcon

Pri totalnej hladovke clovek chudne 0,5 kg za den plus dehydratacia. Problemom toho 0,5 kg je to , ze vela z toho ide zo svalovej hmoty. A samozrejme mozes zabudnut na to, zeby si cvicila, nebudes mat na to silu

kik22

Ja neviem prečo by sa to nemalo dať. Bol som raz v nemocnici a nič som nechcel jesť. Bol som po operáci už 3 dni a nútili ma všetko jesť a dávali fakt že veľa jedla tam. Od narodenia som bol chudý takže si mysleli že som anorektik a povedali, že ak nebudem jesť, tak ma pošlu na psychiatriu. všetko som teda jedol. prišiel som domov a doma som jeden deň jedol tak ako som zvyčajne jedol doma a nie tak veľa jedla ako ma nútili. do rána som schudol 1,5kg!!!! a to si nevymýšľam.