Zaľúbila som sa do chlapca, ktorý je veriaci, ale to by nebol ten problém. Nedávno sme sa začali baviť o sexe a zistila som, že chce sex až po svadbe. Ani to by nebol problém keby som to rovnako cítila aj ja. Už som mala sex, on ešte nie a niekedy mám pocit ako keby som ho do toho nejak tlačila. Neviem čo mám robiť, sme spolu pár týždňov ale do svadby to asi nevydržím. Veľmi ho ľúbim a sex je pre mňa súčasť normálneho vzťahu, ale on má trochu iný názor. Myslíte, že sa to po čase zmení? Neviem čo mám robiť ...
Sex až po svadbe??
Tiez si myslim, ze ak to ten chalan mysli uprimne a jeanetty by ho nejakym sposobom "zviedla", mohlo by to ich vztah skor rozbit. Vycital by jej svoj hriech a sam zo seba by mal velmi zly pocit.
jeanetty, skús ho rešpektovať
viera je silná vec, ak to takto cíti, tak ho neprerábaj. ak ho miluješ, tak to vydržíš. veľa sa spolu o tom rozprávajte
to xxxxxxxxxx: to nie je vôbec o "vymyslenom ujovi na obláčiku". Áno, Boh je v živote veriaceho človeka na prvom mieste. Aspon by to tak malo byť.
??? nehnevaj sa ale bud je impotent a boji sa aby si ho nenechala alebo ho ma maly, alebo ma ine problemy s hlavou... alebo ma vobec hadicku medzi nohami? normalny zdravy chlap takto nerozmysla... :-D akoze aby nezradil boha? to uz je aka blbost??? a co po svadbe? a ked sa nebudete vediet navzajom uspokojit? rozvod ci neveru nebude brat ako zradu? ked je niekomu prednejsi vymysleny ujo na oblaciku ako partner...neviem...cele zle :D prepacte ak som sa dotkla veriacich...
Magy: Pri cudzolozstve ide o manzelskú neveru. Smilstvo je trosku sirsi pojem, zahrnajuci aj pohlavny styk pred vstupom do manzelstva. Biblia nezakazuje antikoncepciu, ani ziadne sexualne praktiky. Katolicka cirkev sa stavia proti potratom.
Neberie to len ako prostriedok na plodenie detí, o tom sme sa bavili ... nemusíte mi tu vysvetľovať desatoro - poznám ho :D .... ja len že ... je to ťažké ....
btw ... on je protestant