Zaľúbila som sa do chlapca, ktorý je veriaci, ale to by nebol ten problém. Nedávno sme sa začali baviť o sexe a zistila som, že chce sex až po svadbe. Ani to by nebol problém keby som to rovnako cítila aj ja. Už som mala sex, on ešte nie a niekedy mám pocit ako keby som ho do toho nejak tlačila. Neviem čo mám robiť, sme spolu pár týždňov ale do svadby to asi nevydržím. Veľmi ho ľúbim a sex je pre mňa súčasť normálneho vzťahu, ale on má trochu iný názor. Myslíte, že sa to po čase zmení? Neviem čo mám robiť ...
Sex až po svadbe??
Moja zlatá,ja som už mala pretrtkané do svadby tisíce kilometre penisov!!!! Čo to máš za NEJEBA?
Partneri by sa mali poznat po vsetkych strankach este pred svadbou. Inak mozu v manzelstve trpiet.
Nebude to skôr nieco take ako "vyhovorka", ak este nie je pripraveny? Kolko ma rokov?
pripravila ho o to :D
ahoj a môžem vedieť ako ste to vyriešili? :) ja som mala takýto vzťah po 2mesiacoch som bola prinútená rozísť sa s ním...
To bolo dobre s tym sexom po svadbe:D
ďakujem za všetky vaše názory, rady, postoje aj blbé pripomienky :D už sme si to vyjasnili :)