Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
pribrat je velmi jednoduche(ak chcete)....vela ovsenych vlociek, vela mlieka...tvarohu...a hlavne treba jest masko(najlepsie kravicky)... :)
Olif....nezáleží na tom,že koľko toho zjeme, ale dôležité je to, že aké množstvo proteínu máš vo svaloch, pretože . Pozri si aj Ty toto video a ak by si mal nejaké otázky, tak mi napíš na zdravy.clovek@gmail.comA myslim si,že by Ťa to vyšlo lacnejšie ako jedlo,ktorým si ubližuješ(pretože papáś priveľa) Keby to jedlo malo v sebe vyvážené potrebné látky, tak by si nepotreboval toľko jesť. No ale veď uvidíš.
Ahoj! Pozri si prosim Ta pozorne celé toto video a nájdeś v ňom rieśenie na tvoj problém. ak sa rozhodneś pustiť sa do toho tak mi daj vedieť na zdravy.clovek@gmail.com
www.zdravie.sk
zas zas zas... klik na link
Ja som zacal tiez castejsie jest (6-7krat/den)...Mam 178cm a za dva tyzdne som isiel zo 71 na 73,5 tak dufam ze sa mi podari aspon na tych 80kg co je u mojich rovesnikov aj ked su mensi standardna vaha :o/. Cvicim doma denne a chodim skoro kazdy den na korcule,inak by som asi pribral este rychlejsie.
inak drzim vsetkym palce co potrebuju pribrat! mna to trapi uz od detstva...
mám 21 rokov 160cm a 38kg..... jem vela krat za den a zjem cokolvek, som vacsi jedlik ako nejaky chlap a napriek tomu nepriberam. Skusala som B12 inekcie, pikovit, jest vajicka ale nic nepomohlo...jedine co nemozem je mlieko lebo mam laktozu ale inak jogurt a syry mi nic nerobia cize aj tie sa v mojej strave nachadzaju vie mi niekto seriozne vazne poradit nieco s odskusanym ucinkom?
bola by som veeelmi rada... dakujem
pangamin som uz brala a dosta dlho.,. nepribrala som .. dokonca som jedla aj pochutkove drozdie
kúp si PANGAMIN sú to pivné kvasinky a podporuju chut do jedla mala by si pomesiaci pribrat 1 az 2kg.3x po dve tableky.
Myslite si že ak budem pravidelne piť bananpvý koktail tak priberiem???? Chcela by som trocha pribrat aby som v lete vyzerala trocha ženskejšie.. a aby ludia nemali blbe pripomienky hoci si mozem pvedat ze mi to je jedno..ale ako sa poznam určite nebude :( :(
Alebo možno ovocne džusy?????
Ja fakt neviem čo by som mala jest.. je tu vela rad ale ved sa vsetkymi radim.,jem pravidelne aj viackrat ako 5 krat, mam aj dostatok pohybu, jem zemiaky, cestoviny, chleb, pečivo..... vela zmrzliny... :(