Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
ja to nemam tiez najlepsie 155 cm 13 rokov 34 kg :(
ahojte aj ja som mala problem pribrat a nakoniec sa mi to podarilo pomocou doktora predpisal mi peritol tabletky a injekcie B12 a za dva mesiace som pribrala skoro 18 kil bola som proste taka hladna ze som potrebovala stale jest treba to skusit skusil to aj moj znamy tiez nemohol pribrat a za mesiac pribral 9 kil skuste sa poradit s vasimi doktormi ten peritol vlastne podporuje chut do jedla a to poriadne
moje riešenie je naprosto jednoduché chlast pretože sa hovori ,,pivo dela hezká tela''P.S. neprežente to s nim :D
no baby vyzera to ako nezmysel,ale ani byt chudy nie je sranda,ja som pred 10 rokmi riesila chudnutie stale a tak som si rozhodila metabolizmus,ze teraz po narodeni syna som vychudla pri kojeni na kost a tiez sa snazim priberat:/PETUSKA: skus cvicit so zatazou,tazsie cinky a menej opakovani a k tomu vela bielkovin.mne osobne teraz pomaha synova krupicova kasa pred spanim:)
tak velmi by som chcela mat takyto problem - ze pribrat!!! ach jaj, ja mozem iba chudnut, chudnut, chudnut...
dominicenka, ako súvisí pH s chudnutím/priberaním? myslíš tým pH moču, krvi alebo čoho?
silvus28, si v blbej teme, tu chceme pribrat a nie schudnut!!!