Ako pribrať na váhe?

simka111

Je sama o sebe krupica zdravá??? Rada by som pribrala, ale chcem jesť niečo zdrave od čoho priberiem... mam ju veľmi rada, len si ju nevarim v kravskom ale v ovsenom mlieku.. a čo hovorite na kukuričnu kašu???
Dá sa z nej pribrať a nebolia z nej čreva??????

nagini

Ahoj Epka ja mam podobny problem mam 23, 160cm a 41 kg a mozem zjest co chcem.jem 4-5krat denne a nic.ledva to drzim, aby som neschudla.podarilo sa ti nieco zistit ako pribrat? prosim ta odpis

nagini

Ahoj Epka ja mam podobny problem mam 23, 160cm a 41 kg a mozem zjest co chcem.jem 4-5krat denne a nic.ledva to drzim, aby som neschudla.podarilo sa ti nieco zistit ako pribrat? prosim ta odpis

nagini

patrik112

prosim vas mam 21 rokov a mam strasne malu vahu a chcel by som pribrat aspon 20kg vie mi nieko prosim poradit???

simka111

to žranie a nie jedenie nemá chybu... ja beriem trstinovu melasu, B-komplex aj milgammu, tak sa na mna niečo dufam nalepi :)

Nedokonaly

treba mať pestru stravu (zelenina,ovocie,maso,vajcia. Radim rano aj večer vypiť plny pohar plnotučneho mlieka s Pangaminom.Vela Ludi neraňajkuje rano, pretože cez noc prebieha deficit žaludka a nieje chuť ani pocit hladu .Treba sa premocť a zjesť poriadne raňajky(zaradiť aj palacinky, odporučam !) to je zaklad, harmonicky sa stravovať.Ak sa vyskytuje zlozvyk "fajčenie" - treba s tym skončiť. 3-4 krat týždene si najsť čas na zahriatei tela , praca s neakou vahou na 30 min zakladne svalove partie.Ja som pred 4 mesiacmi mal 69 kg s vyškou 190 cm .Dnes to je 191 cm 89kg.pomohlo mi to veľmi a budem rad keď to pomože aj vam.