Konečne som uverila.

Príspevok v téme: Konečne som uverila.
kiki5599

Ahojte. Pred týždňom som sa rozhodla že začnem chudnúť. Teraz nechodím do školy začnem až o dva týždne takže vstávam o tej deviatej, desiatej hodine. Takže aj vtedy raňajkujem. Ale predtým vipijem pohár vody. Potom málo zjem. Ďalší môj chod je obed o nejaké 4 alebo 5 hodín. A to bolo všetko až do ďalšieho rána...okrem množstva vody...a viete čo??? za ten týždeň som pribrala kilo!!! poviem vám skoro ma...Teraz pozerám na internete príbehy ľudí, ktorý schudli aj 1,2 kg za týždeň a to tým že sa 5 krat denne stravovali...male porcie. Stále mi to nejde do hlavy neviem si pômocť ... ale asi od zajtra sa začnem aj ja stravovať nie 2 krát denne. Ale sa aj bojím že mi to nepomôže. Neviem prečo stále mám taký blbí pocit že to nemôže zabrať. Každý večer si samozrejme aj trochu zacvičím!!! Chcela by som si prečítať váš názor na toto. Ako mám samu sebe presvedčiť že toto fakt zafunguje. Tieto dva týždne budem vstávať ešte o takej 9.00 hod. takže budem papať 4 krát denne. Ale potom už keď začnem chodiť do školy budem papať 5 krát denne. Strašne sa bojím že to nezaberie...pretože o dva týždne je škola a chcela by som aj ked do nej pojdem mať o 2 kg menej. :)

kiki5599

Oblinka a aký máš jedálniček?
Aké sacharidy??? však čierny chlieb sacharidy neobsahuje...tak nechápem a základ jedálnička je ovocie...

Oblinka

Ja som schudla za 13 dní 3,5kg. Tým že jem 4-5 krát denne, a raz denne si zacvičím aeróbne cvičenia :) Samozrejme jedálniček som si upravila, mám ho presne stanovený.

kiki5599

Keď budem jesť napr.:
ráno: nalačno pohár vody, jeden čierny chlebík s čajom
desiata: vynechám pretože vstávam o 9:00, cez školu bude aj olovrant napr. jeden malý celozrnný chlebík, alebo jablko
obed: čo mamka navarí ale samozrejme mala porcia a voda
olovrant: cierny chlebik s niecim alebo ococie a zelenina
večera: jablko, mandarinka

Môže to tak byť?

slnečnicaa

Pretože si tvoje telo začalo robiť zásoby-tukové:-) na horšie časy
Takže papaj 5x denne, menšie porcie, doobeda ovocie, poobede zeleninu, večera bez chleba či pečiva a pomaly to pojde