mam 18 a Mám vzťah s 20 ročným černochom, ktorý tu študuje už druhý rok na UK, pozname sa 2 mesiace, je nám spolu dobre konečne som našla to čo som dlho hladala.mam ho neskutocne rada a uz by som ho chcela vziat aj k sebe len tu je ten problem, moja mama nema rada cernochov, vzdy ked sa dostaneme k nejakej takej teme mi povie ze by som u nej skoncila na plnej ciare.. vie ze mam priatela no nie ze je to cernoch..skuste mi poradit co mam robit... on to aj pochopi, prenho je prvorade ze ja ho mam rada a mne to teda absolutne nevadi ale bojim sa mojej mamy a to vcelku dosť.
Vzťah s černochom:)
Celkovo vzťahy s černochmi a moslimami su obrovske riziko. Ja chápem, že vás to láka, ale je to strašná chyba. Preto sa národy už dávno členinli, a zoskupovali, lebo jednoducho ich nátura je iná.
Lenže ked je niekto jeeeej černoško a aha jakeho mam pekneho černoška, tak to nevysvetliš. Aj on bude chcieť byť doma atd.. ale ser*m na to,, neviem na čo to tu vysvetlujem.
VELA STASTIA PRAJEM
Danielle, a ako to dopadlo? to bolo na SK?
100 EUR na kurz 1.12, že po škole zdúchne jak gáfor...
Ano, Leticia??
a co by si vedela asi tak povedat o tych dvoch cernochoch co ma z nicoho nic zacali nahanat o pol deviatej pred Carrefourom , dpc ?!
Zhoda nahod, co ?!!
tak si vyber. bud on, alebo tvoja rodina. podla toho co pises, tak ked sa to dozvie mama, bude to pre nu asi neznesitelne sklamanie. btw, tiez som nazoru, ze rasy by sa nemali miesat
Danielle neporovnavaj cernocha nejake v slame a studenta vysokej skoly, mne sa hlava pozastavuje nad vasimi reakciami. lucia, este je priskoro aby si ho vzala domov, sama ho musis spoznat lepsie 2 mesiace nestacia a urcite by si mala to pvoedat doma a pripravit ich nato, mame v rodine cernocha (francuza( a je velmi dobry clovek a super osobnost. zalezi to aj od toho tvojho odkial pochadza a aku ma rodinu.
homer ano suhlasim
ved ja som nikde nanapisala, ze nie sme odlisni, samozrejme ze sme..ja som len napisala, ze aj napriek tomu, co mame v hlave zafixovane ohladne inych ras, nabozenstiev, etnik atd, posudzujme ludi individualne, lebo ani nam sa nepaci, ked nas vsetkych hadzu do jedneho vreca..
oprava: tolerovatelna.
s tymto uplne suhlasim: nie sme viac, ani menej, ale sme ini. Hodnoty jednych, nemusia byt dolezitymi hodnotami druhych a naopak. A pokial tato disproporcia nevyustuje v konflikt ohladom zdravia, zivota a majetku, moze byt na oboch stranach plne tolerovatelny.
deria vidis, mam rovnaky nazor