mam 18 a Mám vzťah s 20 ročným černochom, ktorý tu študuje už druhý rok na UK, pozname sa 2 mesiace, je nám spolu dobre konečne som našla to čo som dlho hladala.mam ho neskutocne rada a uz by som ho chcela vziat aj k sebe len tu je ten problem, moja mama nema rada cernochov, vzdy ked sa dostaneme k nejakej takej teme mi povie ze by som u nej skoncila na plnej ciare.. vie ze mam priatela no nie ze je to cernoch..skuste mi poradit co mam robit... on to aj pochopi, prenho je prvorade ze ja ho mam rada a mne to teda absolutne nevadi ale bojim sa mojej mamy a to vcelku dosť.
Vzťah s černochom:)
veru, radsej uz zalez do postielky.. dobru noc, paaapa ;)
teda, na to, co studujes, sa nevies vobec bavit ani trochu na nejakej odbornej urovni. nieto este nejak rozumne argumentovat a dovodit. Si na smiech.
Prečitanu?? xixi
ano, vidim, zpredu, zozadu, zhora, aj zdola... a ziadna odpoved...
ach jaj, t studentov takych rodicov ako ty, mame plnu fakultu...
od prusaka mam celu precitanu zial bohu slecna nejaka si podgurazena :-D jaj sa musim ja ale smiat na dobru noc, ovladaj svoje emoce, idem ja spat, rano vstavam do prace, zial bohu ty asi nerobis nic uzitocne...
no, rychlo si to vygoogli, nemam cas. abo pozri Prusaka.
Aha, takze slovo POPUDLIVOST je prejavom rasizmu... AHA ! tak, bud som asi blba, alebo tomu fakt nerozumiem... hmmmm... vidi, prosim, niekto v mojom prispevku (teda, okrem tych faktov a vlastnych skusenosti, co som predtym napisala)nejake prejavy rasizmu???
Dobre teda, este raz a naposledy - "Ludia su si slobodni a rovni" - a ja to v plnej miere akceptujem. a uz som to pisala...
Leticia, ak raz budes ty pravnicka, tak zbohom... ja sa ani necudujem, ze je na tom Slovensko tak , ako je - protesty na uliciach... ked raz maju takito "vzdelani" ludia, co si ani nedokazu nieco poriadne precitat, tvorit zakony a akoze riadit stat... ježišikriste
a už si si nasla, aky je rozdiel medzi pozitivnym a prirodzenym pravom??
a ked sme uz pritom nemozeme sudit a ako sa udialo tu aj odsudit cloveka, ktoreho ani nepozname, aky je, odkial pochadza a vela inych veci, stavim sa, ze zakladatelka temy sem uz ani nepride, kazdy z nas sa moze ocitnut v takej situacii a sam nebude vediet kedy. Na slovensku su napriklad aj vietnamci a tí ti nevadia? a mozno k nim chodis aj nakupovat, ci co sa tu bude riesit? ze tí maju maly ...? zobudme sa...ved my s nim zit nebudeme a ani spavat...
no to dufam aj ja a ja dufam, ze zmenis svoj nazor a nebudes mat rasisticke sklony.
danielle ano mam, len ty chces povedat, ze vsetko dodrziavas? nebud komicka, mas k nim len nenavsit co sa tebe stalo, nemusis nato teraz huckat aj ludi co proti nim nic nemaju, proste mam iny nazor ako ty a nemusis ma teraz zato ukamenovat a vnucovat svoj a vyvolavat nejake hadky, sme na verejnom fore, napisala som si svoj nazor a s nikym si ho vymienat nemienim tecka tecka tecka.
a dufam, ze raz pochopis, aky je rozdiel medzi prirodzenym pravom, pozitivnym pravom a PRAXOU