Zdravim. Absolvoval tu uz niekto elektrosoky k liecbe depresie? Ako to prebiehalo? Malo to nejaky ucitnok? Co tomu predchadzalo? Dakujem
Elektrošoky
RNG: Tebe asi virusy poskodli mozog, ale vdaka ze radis ludom.
V tele mame vzdy plno roznych virusov , ktore nase telo, ked je silne , vie potlacit. Ale pri oslabeni(stres, choroby, hlad, chlad) sa tieto miestne alebo dokonca aj v celom tele premnozia a sposobuju rozne skody. Jedna z nich je aj skoda na nervoch, dokonca aj neuronoch
Preto tu tak casto trubim, aby si kazdy posiloval viralnu imunitu a necakal az na to doplati.
Nepouzili elektrosoky aj vo filme Bournov mytus, aby mu nasilu premazali hlavu..., mna by fakt zaujimalo, ci po tom sa rozbehnu v hlavach tie neurony...
ja som postrehla pred zaciatkom svojej depresie a OCD jednu vec. v podstate takto to vsetko zacalo. odisiel mi na dlho velmi blizky clovek. tak som bola velmi smutna. mala som vtedy pred maturitou a silne vypatie ci v skole, tak v osobnom zivote. tri tyzdne pred maturitami som ochorela. dva tyzdne som nebola schopna vstat z postele. to bola poriadka angina. liecila som sa antibiotikami. tyzden na to som zmaturovala. a cez leto to zacalo. moje depresie sa vystupnovali, spustila sa OCD a ja som prvy krat pocitila, ze stracam nit s realitou.
matura, odchod blizkej osoby - emocialne vypatie a do toho strasne silna angina. vela krat som citala, ze je mozne, ze tymto stavom predchadza nejaka choroba - virusove ochorenie. moze to byt fakt pravda?
uz je tomu niekolko rokov. tak preco sa mi stale vseliake symptomy vracaju.
Liver flush je metoda na cistenie pecene, velmi agresivna a preto ju neodporucam kazdemu. Totiz ak sa kamene zaseknu v zlcovode, skoncis na operacnom stole. Dobre ju popisuju tu
www.colonzone.org
Osobne odporucam cistenie a regeneraciu jemnejsimi prostriedkami, ako najma sylimarin, ale aj extrakt z pupavovych korenov(taxacum), articoku(cynarin) a cierna redkovka. Tieto riedia zlc mierne, zvysuju jej tok a ked jes dostatok mikrovlaknin, co to absorbuju, tak zi postupne precistis a regenerujes pecen, pripadne mozes rozpustit aj mensie zlcove kamene.
Pán D, to si děláš srandu :-)Né?:-)
U nás šlo v TV novinách v hlavní čas šel pořad o tom jak si vyčistit játra.Celý červený grep,olivový olej a nějaká speciální sůl, ale tu si opravdu nepamatuji.Vymačkáš šťávu z grepu,smícháš se solí a olivovým olejem.CCA 2dl, protřepat a v deset ráno vypít na lačno ne ex,brr:-( 20 minut poležet v klidu.Všechno bude někde na netu...asi
Na krabicke bolo napisane, ze 12/1, tak som logicky bral 12 tabliet kazdu hodinu a zistili mi poskodenie, tak ja fakt neviem:)
Jedulk, ja som jej nic neradil zatial, ja som napisal len komentar, ako vobec k takejto situacii moze dojst.
V normalnom state su na take pripady institucie, na ktore sa staci obratit a tie cloveku pomozu. Myslim ze aj na Slovensku take institucie uz existuju. ale situaciu tam nepoznam, preto nemozem konkretne poradit.
Ludi, co znasilnuju a poskodzuju druhych treba posadit do vazenia. Dufam, ze aspon tolko a nejake socialne pomoci moze dievca dostat aj na Slovensku.
Věřím hodně lékařům,ale nejdem za nimi hluchá slepá.Moderní medicína je úplně jiná než jsem ji znala.Vážím si jejich práce.A když nejdete k nějakým "šmudlům" ale k těm věhlasným jako já, a budou s vámi mluvit otevřeně tak jak se mnou,uvidíte opravdovou schopnost a vysokou inteligenci,nejsou to jen nastudovaní paňáci....
RNG jsem dneska si přestala vážit.Když děvče pláče, je znásilněná,bijou jí a trpí tak on za ní přijde s teologickými keci o pánu bohu, jak jí Bůh trestá a podobně ...Ale pomocnou ruku jí nepodal .....