Zdravim. Absolvoval tu uz niekto elektrosoky k liecbe depresie? Ako to prebiehalo? Malo to nejaky ucitnok? Co tomu predchadzalo? Dakujem
Elektrošoky
Podla mna uz len nazov "elektrosoky" posobia drasticky...v inych jazykoch sa to vola elektrokonvulzivna liecba a nie je to ako v USA filmoch.
Je to klasicka metoda mediciny a medicina je veda, cize nie je to nieco vymyslene, sialene ale nieco co ma nejake vysledky a studie.
Otazka znie takto: Co je lepsie mat dobru pamat a depresie, ktore znicia kvalitu zivota, alebo sa zbavit depresii a prip.si nieco nepamatat...???
Je to podobny predsudok ako s antidepresivami, pritom ludia beru lieky na miliardu chorob, ale ak ide o depresie, ludia sa tomu chu branit, akokeby to nebola ani choroba. Kazda choroba sa musi liecit...
Ano, el. soky ta zbavia depresie, vymazu ti cirka rok zivota a po pol roku mas depresie spat, ale pamat uz neobnovis. Zazil som to na vlastnej kozi. To iste mi povedal aj jeden chalan v nemocnici, ktory tiez absolvoval el. soky. El. soky podla toho maju zmysel, ale len kratkodoby efekt.
A to odkial vies bruno? sam si to zazil?
Zaujimave ze vsetky vedlajsie ucinky tu ludia beru vazne, ale to ze ludia sa zbavia depresie, to uz je asi jedno...ale ved predsa o to ide...!!!
zase nerobte z toho taky horor. cele je to individualne, kazdy moze inac reagovat, mne dali pred 5 rokmi asi 9 elektrosokov a som tu, zijem, nemam ziadne problemy s pamatou, psychicky som ok. a pocula som o takych, ktori boli totalne mimo a az ked im dali elektrosoky zacali sa spravat normalne
Po zásahu elektřinou mluvil Slovák pouze anglicky
www.novinky.cz
ja by som elektrošoky nepriala ani najvacsiemu nepriatelovi urobi to z hlavy a pamyte gulas, mali by to zakazat.
ja hej ale neopmohlo len mi to vymazal rok zivota
a moze po ect epilepsia vzniknut?
Epilepsia a ECT nejde dokopy ani napísať, nie to ešte podstúpiť... teda podľa mňa.