Dôverujete?

Príspevok v téme: Dôverujete?
teenage

Moja otazka znie ci skutocne doverujete svojmu partnerovi, ci by ste za nho dali ruku do ohna, nielen co sa tyka napriklad nevery ale aj toho ze v spolocnosti kamaratov ci inych ludi o vas nehovori inak ako pred vami, ci sa celkove nechova inak ked nie je s vami, ako to vobec poznat ci ste vo vztahu s dobrou hereckou/hercom alebo fakt fungujucom partnerstve? dovod mojej otazky je ten ze som kadeco pozistoval o mojej priatelke a som z toho pomerne paf, a to nie som naivny, je to podla vas normalne ak maju partneri medzi sebou tajomstva alebo si taja neveru ci ine veci? pocul som aj nazory ze vztah so 100% doverou je nuda ked dvaja vsetko o sebe vedia, zaujima ma vas nazor vdaka

Krasomil

Já nedůvěřoval, protože jsem se bál, že by mi třeba mohla ublížit, asi to zní blbě, ale lidé v páru se normálně podvádějí a lžou si, takže to asi není nic nenormální a člověk by si měl dávat pozor. Prostě pesimista. Ona mi celou dobu tvrdila, že jsem její jediný muž, i když pracovala ve společnosti, kde byla jediná žená a jezdila po služebkách třeba jen s kolegou, byl jsem z toho nervózní a dával to najevo a ničil pomalu náš vztah. Bohužel jsem zjistil až pozdě, že opravdu byla taková jak mi tvrdila, když už jsem s tím zažel za hranici, kdy nebyla cesta zpět, i když mě mnohokrát varovala, že tohle náš vztah může zničit. Takže moje rada? Trošku si člověka všímej, jak se chová, pak mu začni důvěřovat, to znamená, že mu budeš věřit, že ti říká pravdu, ale nikdy nedávej na jevo nějaké své pochyby o něm, jsou to jen dohady, které vytváří jen tvůj mozek, protože tím můžeš zničit něco, čeho budeš možná do konce života litovat jako třeba já.

tpch

Ja doverujem, pretoze som nikdy nemala dovod nedoverovat. Nikdy ani naznak toho, ze by robil nieco mimo mna. Zaroven vsak viem, ze je v tomto smere dost vynimocny..je ich dost mala mensina.

lost

"vztah so 100% doverou je nuda"

autor je magor :D

neee, to tam nemozes napisat..

tak momentalne zavostalej...

(nie ty, ale od koho si to pocul!)

a ak vztah, tak jasne ze 101% dovera.. v opacnom priapade aky je rozdiel medzi vztahom a nahodnym stretnutim v MHD s nahodnym clovekom?!

dalsia propaganda, ktora ma rozvratit moralku, preto je autor magor, resp mali by ho vystrelit na Jupiter..