Táto téma má poslúžiť na vzájomné zoznámenie sa s normálnymi ľuďmi ktorí vyznávajú určité ľudské a morálne hodnoty. Ľuďmi ktorí uprednostnia partnera/ku pred tým aby sa cez víkendy išli rozbíjať po diskotékach, ľudia ktorí radšej uprednostnia výlet do prírody pred cigaretou, dobrú knihu pred sexom na jednu noc. Nejde nám o pubertálne výlevy, hľadáme partnera na krásny, perspektívny a dlhodobý vzťah. Alebo niekoho na kamarátstvo. Niekoho s kým môžeme zdieľať to dobré ale aj to zlé čo život obnáša. Porozumenie, lásku, podporu, strach a smútok. A všetko to pekné čo do vzťahu patrí.
Úprimne, môže byť krajší pocit než zažívať pekné chvíľky s milovanou osobou? Ťažko.
Táto téma splní účel ak sa tu nájdu dvaja ľudia ktorí sa zoznámia a dajú sa dokopy alebo vznikne pekné kamarátstvo. Budem veľmi rád ak to aspom niekomu vyjde. Tak hurá do zoznamovania sa lidičky :)
Normálni ľudia - zoznámenie
lost : normalne mi tvoje fakty a hmm ako to povedat :D uvahy ... chybali kym som tu nebol ! :D:D:D
valium: mam 21 a tiez som sam, a ver alebo nie cloveka to serie, vies co robia zenske ked su same a nemaju partnera ? kupia si psa. celu svoju lasku venuju tomu psovi co mi muzi nedokazeme pochopit. naopak mi muzi si psa nekupime :D rozmyslame inac proste a ta samota nas ubija, viem co to je cim dalej tym castejsie je mi smutno, bolo by fajn ist s nekym do kina, drzat sa za ruky abo len tak kecat na posteli. ale couz, dufam ze sa z toho nezblaznime :P
Hmm.. ale ak by za tebou nejaka prisla (nie zaklopat na dvere ale tak nar cez bezne zoznamenie :) ) a povie ti ze je panna atd.. bezprostredne tomu uveris?
mohla byt tiez "spolocnicka" a potom ist na plastiku :)
Chcem len tym naznacit, ze nikdy nemas garanciu.. (da sa len vylucit zo spravania, prerieknutia, nahodneho stretnutia s byvalymi atd..)
Ale tak ano, ak by clovek natrafil na taku idealnu, tak to by bolo zaujimave :P
Ale zas, ako sledujem okolie, osobne by som mal mensi strach, ze vdaka jej "neskusenosti a nevyburenosti" je rizikovejsia ako ta co uz "ma nieco za sebou"
Je to svinstvo no, zivot (svet, priroda) maju tvrde a divne pravidla :D
Ale tak neviem no, HLAVNE nehadz flintu do zita :) tak prehras INSTANTNE(!) ale ak pockas, (ktovie ako dlho), mas sancu najst idealnu :) A kde je NENULOVA sanca, tam JE(!) sanca :)
To je ťažké pretože mňa minulosť ženskej strašne zaujíma. Musím sa v minulosti rýpať a keď má jedno z vymenovaných mínus tak nie je ideálna pre mňa. - Ak už nie je panna tak má mínus, ak sa chodila každý víkend ožierať má mínus, ak niekedy podviedla má mínus, proste ja ako keby som si hľadal ideálnu ženu ale úprimne... taká neexistuje, vlastne existuj ich pár ale buď sú zadané, . A to ma serie.
K tvojej otázke - Sex som mohol mať v 15-tich, 17-tich ale odmietol som, boli to kurvy a nie ženy spávali s každým tak som si povedal, (že mám svoje hodnoty a neznížim sa na jejich úroveň.) Ano vetu v zátvorke som si povedal keď som mal 15 rokov. Koľkí o sebe môžu povedať, že by odmietli sex v 15-tich? Ja sa napríklad nechodím blázniť aby som potom ľutoval aké chyby som porobil. Chcem žiť so svojou "ideálnou ženou" mať s ňou deti a tak... ale to je len zasa jedna z mojich mnohých ilúzii o "normálnom peknom živote".
system
asi nie, udajne niekedy pradavno jeden par ano :)
Valium
tou poslednou otazkou chcem naznacit, ze kazde jedno rozhodnutie (a OBZVLAST) v detstve nas EXTREMNE ovplyvnuje akym smerom sa vydame, napr:
dostanem nedostatocnu, pretoze (teraz pohlad do minulosti) ma kamosi den predtym ukecali na hranie sa vonku.. a ako nasledok (pohlad do buducnosti) bude ze zahodim ziacnu knizku do kosa, poviem ze som stratil, cely cas klamem rodicov, co ma nepriamo ale ovplyvnuje, nasledne na rodicovskom to BUCHNE a zivot sa mi zmeni rapidne - ak by som
1. nesiel von
2. neznasobil toto zlym rozhodnutim
vsimni si, ze v bode 1 som nerozhodoval SAM ZA SEBA, lebo som bol (doslova) ZMANIPULOVANY(!) kamosmi (ved vies ake to bolo vtedy, pod vooon no tak poood vooon)
:)
cize.. myslim si, ze napriek faktu, ze clovek zije len 1 celistvy a nerozdelitelny zivot, mame v nom iste kapitoly, ktore sa musia prijat.. resp. hold - ak bol niekto napr blaznivy v mladosti, uz to nezmeni, neni dobre ho zavrhnut, ak si uvedomi, ze to nebolo idealne..
neviem ci chapes co myslim :)
Valium
To chapem, ja mam o viac ako 2 roky viac ako ty a som na tom rovnako :P
Proste bud sa s tym zmierit, alebo potom hladat specialne taku, ktora za sebou vela nema (musi ich byt dost), alebo sa s tym zmierit, ze nie kazdy ma to stastie, ze si vazi iste hodnoty..
neviem, ale na minulost osoby, ktora ti pride "do zivota" by sme asi nemali pozerat, pretoze z isteho podladu - pre "beznych" ludi sme MY extremisticky divny :D ak chapes co myslim.. resp.. tazko povedat, ale tak aj tak na tom nic nezmenis, nic.. (jedine ze ju posles niekam prec :D ) to mas ako s nasimi prarodicmi - isli na front v 2.svetovej? isli .. ale to neznamena ze by sme sa mali povesat (pradeti) za ich rozhodnutia..
tj. bud v niektorych rodinach zlyhala vychova, alebo v niektorych oblastiach,mestach
Alebo takto:
Ako blizko si bol v minulosti - za stvoj teenage k rozhodnutiu ktore by ti zmarilo zivot? (napr, ze teraz by si mal sice stale 20 rokov, ale mal uz prepadnutie benzinky, 15 slapiech v posteli, nejake tie drogy v krvi)..
odkedy tota tema funguje stretol sa uz niekto ? nchce sa mi citat 5 strany :)
Ja viem len to na mňa dolahlo, mám 20 a čím ďalej som sám tým viac ma to ničí. Koľko báb má už všelijaké zážitky a skúsenosti a ja nič. Nie, že by som sa kvôli tomu do niečoho musel hnať ale ak si možno niekedy nejakú predsa len nájdem tak už bude mať všetko to za sebou a ja budem "ten cucák bez zážitkov" a to si myslím, že nie je fér.
Ved mas len nejak 20 rokov.. Ako mozes to tak skoro vzdavat ?
A aky uspech myslim?
No ved - najst si svoju babu/lasku - ale to nemusi byt ihned, resp... to moze trvat dlho niekedy..
A ze ta nebavi byt sam.. no to sa da pochopit.. tiez mi z toho obcas preskakuje :D ale da sa s tym naucit zit.. ale tak uci to cloveka v mnohych veciach :)
Aký úspech? Nemyslím tým úspech s babou žiadnu som stále nestretol ale celkovo už ma nebaví byť sám je toho na mňa moc a nikde žiadne uznanie. Začína mi z toho preskakovať a to som sa doteraz tak pekne držal nad vodou. Proste už nezvládať život.