Ked uz nie je dovod zit

Príspevok v téme: Ked uz nie je dovod zit
anitram2

Moj zivot je uz uplne nanic. Mozno si myslite, ze dalsia histerka, ale ja fakt uz nechcem zit. Clovek pre koho som zila mi tragicky zahynul a mna tu nechal na tomto hnusnom svete. A nepomaha nic, bola som aj u psychiatra, ten vam da len lieky a povie, ze s takymto problemom vam nikto nepomoze a ze sa musite s tym len naucit zit. Ale to sa neda.

chladomor

Vojak na bojisku, ktorý sa teší na stretnutie s Bohom musí byť úplne vymletý.
A čo tí na ktorých žiadne nebo nečaká a pôjdu do pekla kde budú horieť vo večnom ohni?

Jesu

Častejšie mysli na nebo! Čo je najúchvatnejšie umenie tu na zemi v porovnaní s tým, čo je tam hore? Ó, ako tam na vás čakám: na všetkých. Tak krásne som pripravil sviatok nášho stretnutia. Tvoje miesto je pripravené. Skús pochopiť, ako netrpezlivo čakám povolaných, aby som ich mohol prijať a mať pôžitok z ich prekvapenia... Všetko som obstaral pre vás. Ja Kristus!

To nie je pýcha, keď myslíš na to, že sa dostaneš do neba. Vašou povinnosťou je snažiť sa ta dostať a použiť na to každý prostriedok... Veď to je všetka túžba môjho milujúceho Srdca...

A či sa pamätáš, čo povedal vojak na bojisku? "Ó, keď na to pomyslím, že čoskoro môžem uvidieť Boha!" Aj ty veľmi túž po tom, aby si videla Boha!

elly

Urcite si tu ostala preto, lebo mas este nejaku ulohu vo svojom zivote. Stratit milovaneho cloveka je velmi tazke, ale musis sa s tym vyrovnat, zivot ide dalej, niekde som pocula, ze Boh nam dava len to co dokazeme zvladnut a ked su tie ulohy velmi tazke a zvladneme ich znamena to, ze sme silny ludia.
Obycajni ludia. Taky ani nie su. Kolko je ludi, ktory sa denno denne usmievaju a rozdavaju radost a v skutocnosti maju obrovske trapenia? Nad tym sa ludia nezamyslia. Myslia si, ze clovek sa smeje tak mu je sveta zit a zavidi. Takyto clovek len nezatazuje okolie svojimi problemamy. Kazdy sa ich musi naucit zvladat.
Liekom by mozno bola praca, sport, zaluby...

ESMERA/ATIDE

Presne aj moje pocity, ani mne s auž nechce žiť a byť tu, nemám nič, z čoho by som sa tešila, mala som také stavy, že až...ale už je to lepšie, no žiť s ami nejako stále nechce, riešim to tam, že si robím plány do života, teším sa na &ľudí, ktorých možno ešte v živote stretnem, na školu, ktorú si možno ešte urobím ako druhú, lebo prvá mi je na nič :D Doma som podráždená, nerozprávam sa s rodičmi,v šetko mi je jedno, tiež enviem, čo s tým, ako terapiu si vždy na PC pustím sovju obľúbenú hudbu. Ale nemám radosť zo života, skôr myslím, že ho mám zničený...

:-(

Viem presne čo prežívaš aj ja som na zaciatku tohto roka prisla o priatela, ktorý mi tragicky zahynul. Boli sme spolu vela rokov a planovali sme spolocnu budúcnost. Aj on bol mojim zmyslom života, mojou búdúcnostou, mojim všetkym. Akokolvek sa snažím tak sa neviem z toho spamatat a nechapem preco sa to muselo stat. Dala by som všetko za to aby som mohla byť znova s ním a uz viac krát som rozmýslala nad tým, že to ukončím, ale vtedy ma napadlo, že ked ma vidí ako sa trapím a čo chcem urobiť tak je z toho určite neštasný a viem, že by to nikdy nechcel. Skus sa nad tým zamysliet, čo by si prial tvoj priatel urcite by nechcel aby si sa trápila,ked ta miloval tak určite chce aby si žila dalej.Treba si aj poplakat ale músíš žiť dalej. Ja sa tiež neviem zmieriť s tým , že život ide opat dalej aj napriek tomu co sa stalo ale jedno mi pomaha to prekonať a to viera, že ked príde moj cas tak sa opat stretneme už na lepšom mieste. Teraz mi najviac pomáhaju moji priatelia, ked som pri nich tak cítim, že nie som sama komu chýba a kto sa s tým nevie zmierit. Takisto aj jeho a moja rodina, ked som s nimi tak je to lepsie.

Gaabc

Nečítala som ostatné komenty,

ALE VŽDY JE DOVOD ŽIŤ

a nikdy nemrhaj šancou žiť...lebo mnohí by chceli žiť,ale už nemôžu.

A nie si sama, ktorá má takéto problémy, záleží už len na tebe, aká si silná a čo všetko dokážeš, lebo veľa vecí sa dá zmeniť, ak chceš.

Nájdi si niečo,čo ťa baví a teší(a je nemožné,že by niečo také neexistovalo)
a teš sa pre seba.

Život mi ublížil,neznášam ľudí,ale naučila som sa ich milovať.

SkusToto

samozrejme, ze ziaden psychiater, ani psycholog ti nepomoze. tym ide len o to, aby predpisali co najviac piluliek a aby dostali body z poistovni.
ked si chces vsak naozaj pomoct, ked mas na tom skutocne zaujem - skus zavolat p. Balintovi. on je psychotronik. pomoze ti.na nete najdes viac info