Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si farbit vlasy od 15 na blond. Budem mat poskodene vlasy?

Príspevok v téme: Chcem si farbit vlasy od 15 na blond. Budem mat poskodene vlasy?
chcemblond

uz asi 3 roky mam melir ale teraz si chcem dat blond farbu no mama je proti(sa jej necudujem)viem ze sa farbenim poskodzuju vlasy no ak by som pravidelne pouzivala napriklad sampon dixi,pravidelne sa o nich starala s regenaracnimi samponmi tak by som ich podla vas mala az na tolko znicene a o 5-10 rokov by vyzerali az tak katastrofalne?a vlasy by som chcela farbit asi tak kazdy mesiac u kadernicky.dakujem za nazory hlavne od tych co sa pravidelne farbia uz niekolko rokov a napiste v akom stave su vase vlasky :) dakujem

Izabelka_MT

tak chod ku kaderníčke nech ti dá doooosť na husto blond melír ..uvidíš :) kamoška tak bola ani nechcela blond a mala skoro celú hlavu ..

chcemblond

no ide o to ze mam dost huste vlnite vlasy ktore mi fakt dost rychlo narastli aj po 2 rokoch melirovania a s rastom som nikdy nemala problem nakolko v mojej rodiny s tym nema problem nikto ani moja babka ta ma 55(asi) si farbi uz niekolko rokov vlasy na cierno a ma ich stale pekne huste(pouzivane zihlavove sampony za 2€) .. a kedze som ich 3 roky melirovala uz ma to omrzelo mat 2farebne vlasy a viac svetlo hnedej(prirodzena) a kazdy mi hovori ze mi ide uplne viac blond tak uz nad tym rozmyslam 2 roky.a som povedala mame ze bud si ich necham po tych 3 rokoch odrast a budem pri tom vyzerat ako debil kym mi neodrastu alebo pojdem uplne na blond( s tym samozrejme nesuhlasi)cize uz polroka niesu melirovane no ta blond je tam stale viditelna a ked si ich uplne vyzehlim(30 min. 230°)tak vtedy som skoro blondina ale ja zehlenie velmi nemusim..

dalovka

Asi ta to nepotesi, ale bodaj by mna niekto upozornil ked som mala 16 ze budem farbenie na blond teraz lutovat (mam 23). Mam naozaj velmi riedke vlasy, kedze si od 16 odfarbujem na blond, mala som aj trvalu..no katastrofa...navyse teraz su v mode prirodne farby a to nehovorim len tak, je to naozaj pravda...sama by som rada mala svoju povodnu farbu, co asi uz ale nikdy nedosiahnem :D
Pravdepodobne si ale spravis to co sama chces(ako som to vtedy spravila ja :D) a ked si ich uz zacnes fabit, tak sa naozaj o ne dobre staraj, farbi ich len ked to bude uz ozaj nevyhnutne kvoli odrastom

Izabelka_MT

to ti nezničí o niekoľko rokov, ale o mesiacov ..ja som sa farbila na blond tak viem o čom vravím ..a starala som sa o ne teda že fakt!chémia a peroxid je zabijak !

bougi

jasné že prirodzené sú najkrajšie, taký lesk ako na prirodzených vlasoch u farbených neuvidíš, aspoň nie dlhodobo.. ja som si dávala melír asi 4 roky a fakt mi to riadne zničilo celé vlasy, aj keď som sa o ne poriadne starala, bola som šťastná keď mi vyrástli moje a všetci mi ich teraz chvália.. už si ich nikdy nebudem farbiť

Hemi

ja som mala raz nafarbené a stačilo mi.. never again .. a keď chceš každý mesiac farbiť tak to budeš mať o 10 rokov fakt krasne vlasy :D
btw aj tak je najkrajšia prirodzená farba :)