Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si farbit vlasy od 15 na blond. Budem mat poskodene vlasy?

Príspevok v téme: Chcem si farbit vlasy od 15 na blond. Budem mat poskodene vlasy?
chcemblond

uz asi 3 roky mam melir ale teraz si chcem dat blond farbu no mama je proti(sa jej necudujem)viem ze sa farbenim poskodzuju vlasy no ak by som pravidelne pouzivala napriklad sampon dixi,pravidelne sa o nich starala s regenaracnimi samponmi tak by som ich podla vas mala az na tolko znicene a o 5-10 rokov by vyzerali az tak katastrofalne?a vlasy by som chcela farbit asi tak kazdy mesiac u kadernicky.dakujem za nazory hlavne od tych co sa pravidelne farbia uz niekolko rokov a napiste v akom stave su vase vlasky :) dakujem

Blondula

moja kamaratka si tieez davala na svoje blondave vlasy cerveny zmyvatelny sampon a nezmyla ho ani skoro po pol roku :D nakoniec musela davat blond a trvalo asi dalsi pol rok,pokym blond bol blond :D ono ta cervena je asi riadna mrcha :D

Lulita

daj si sampon na 28 umyti...a bez amoniaku, tie cervene odtiene chytaju aj tak

inak nie je pravda, ze by farby nejak nicili vlasy, to uz si myslim davno neplati, ked si nafarbim praveze oziju, su lesklejsie, len si treba vybrat spravnu farbu

dendula

ahojte, chcem si ísť dať spraviť vlasy na ten ombre štýl. Nebude vadiť ak si predtým sama doma nafarbím vlasy na základnú farbu ako chcem a ptm išla po pár dňoch do kaderníctva na to ombre? nebude to problém že by ptm nechytila tá farba z kaderníctva alebo niečo? chcela som sa najskôr informovať či nemáte s tým skúsenosť, opýtaj sa aj v kaderníctve ked sa pôjdem objednať, len reku či neviete niekto?
dakujem :)

zuzi74

zihlavovy sampon je sice super, ale tak akurat na zdrave nefarbene vlasy a uz vobec nepostacuje na blond farbene vlasy.
Tato tema je sice stara, ale dufam, ze dievca sa dobre rozhodlo a nezacalo farbit vlasy na blond...ja som tiez presla spat na hnedu, lebo blond farba mi ich dost vysusila, ale uz sa chvalabohu dostavaju do normalu.

lea128

Ja si farbim vlasy 5 rokov a mam ich normalne, zdrave a huste, dlhé skoro po pás. Farbim si ich ale na tmavo asi tak 1x za 3 mesiace ( nastastie mi vlasy rastu pomaly). Asi to bude hlavne v tom, ze blond obsahuje vela peroxidu. Takze tmave farby su setrnejsie, preto by som váhala nad blond arbami urcite. Jedine co mi na urcity cas znicilo vlasy je HAK. Vlasy mi vypadali dost, oslabili a celkovymi hormonalnymi zmenami sa mi to zhorsilo stav. Teraz to uz davam dokopy, kupila som si tabletky, pouzivam roztoky vyzivne a ja taktiez pouzivam dixi sampon zihlavovy a je super :)

cicc

ja si davam od 16tcich biely melir a teraz je tomu 9 rokov a ziadnu slamu a ani znicene vlasy nemam... masky si nedavam, hlavu si umyvam kazdy den, vlasy som uz mala predtymn od prirody jemne... ale nikdy som sa nefarbila doma, vzdy u kadernicky..

Catali_na

NEROB TO! niesi predsa hlúpa! moja mama mala tmavohnedé vlasy a už asi 7 alebo 8 rokov si farbí na blond(každý mesiac cca). MÁ z nich takú slamu.. totálnu! a to má aj drahé regeneračné masky .. nepmože ti nič! preto si ich nefarbi a hotovo!
pretože v blond farbách je peroxid a ten ničí vlas , jeho štruktúru a vysušuje. Mama má rozštiepené končeky a celkovo úplne vysušené vlasy.