Ahojte:)
od zajtra idem na tuto dietu a hladam partacku na spoluchudnutie. Chcela by som dat dole tak 25 kg a mat tvrdy rezim. kto sa prida? nech mame spolocnu motivaciu:)
90-dnova dieta - kto sa prida
ahojte kocky :-)
tak ja som na tejto dietke 4 den, dnes mam ovocie, je to brutal, ale vydrziiim :-).Uz som ju drzala pred dvoma rokmi, ale som to pos.... vydrzala som 2 tyzdne a zisli mi vtedy 4 kila. No teraz som odhodlana a dufam, ze samu seba nesklamem :-)
no ja som na tom trosku horsie, mam 170 cm a 99 kg takze potrebujem zhodit dost. no uz sa odhodlavam dlho tak uvidim. A kolko myslite ze sa da schudnut tak tyzdenne (7 dni) ??
ahoj adka..mne by zasa stacilo okolo 10 mam 180 cm a 75 kg
Ja držím túto diétku už týždeň, zatiaľ som spokojná, ešte som sa nevážila, či som dala niečo dole, povedala som si, že počkám ešte týždeň :-) Celkovo sa cítim ľahšia :-) Zajtra ma čaká ovocný deň, to je môj zabijak, vodného sa asi ani nedožijem :-)Niekedy mám problém s receptami, hlavne v škrobový deň :-) Bolo by super ak by nás bolo viac a mohli by sme si vymieňať skúsenosti:-) No a dnes sa neviem dočkať čokolády, konečne :-) mne stačí schudnúť nejakých 7 kg, tak hádam sa podarí :-)
ahoj..ja by som sa pridala :) chcela som ist na 13 dnovu mliecnu ale nemozem sa do nej akosi dokopat :) aku mas vysku a vahu?