Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90-dnova dieta - kto sa prida

martina.kovac

Ahojte, tak ja sa do toho púšťam dneska. Prvé 4. dni budem jesť podľa jedálnička na -odkaz odstránený- a potom sa uvidí. :-)

Lubinka123

Zdravim baby,

ja som si dala dnes ovocny den aj ked som ho mala vcera ale dam si este aj zajtra, nech si trosku precistim organizmus, sa citim trosku nafuknuto. Ako vam to ide? Drzim palce nech to klesa.

:))

kamam

Caute kocky :-)
Tak ja som mala vcera UH den, ale porusila som. Okrem 1 ks torty som si dala este aj par pirohov s lekvarom. No co uz, stalo sa, ale dnes idem dalej , mam ovocny den, dufam, ze ho zvladnem, ale zatala som sa, tak snad to pojde. Inac aj ja som sa vazila po 10 dnoch a mam dole 2 kila.... Ide to tazsie, ale dufam, ze sa to pohne. Tak sa drzte a piste :-)
pa

hankapt

caute baby, ja sa ku vam pridam ale az od 12.2, pretoze mam pred sebou este jeden ples a tam by som isto porusila,drzte sa, paaa.

Lubinka123

Caute kocky:)
no dne som mala UH, zajtra ovocie, uvidim, inak neviem ako vy ale ja vobec nemam pocit ze sa mi hybe vaha, ani gate ani nic. A to dodrziavam a cvicim. Myslite ze sa to pohne? Budem sa vazit v piatopk tak uvidim no......nebavi ma to ked nevidim efekt

kamam

Caute babule :-)
Tak dnes mam ovocny den, hladna som, ale vydrzim. Dam si este jeden pomaranc, aj ked po osmej by sa nemalo, ale inac sa neda :-) Vy ako pokracujete ? drzim palce, dnes je to osmy den, este som sa nevazila, aj sa bojim, ze na vahe nebude nic vidiet a ze sa potom na to vykaslem, tak som odlozila vazenie na buduci tyzden :-)Ale na veciach citim a aj vidim pozitivne zmeny :-) inac najviac sa chudne zo stehien, co mne naozaj treba :-) tak sa drzte babulky, nech nam kilecka rychlo ubudaju :-)pa

mimss

ahojte kocky, prepacte, ze som sa neozvala dlhsie, ale nemam pristup na net kazdy den :) tak dneska treti den za mnou a citim sa skvele..akosi aj brusko splaslo :) a ako sa dari vam?

Lubinka123

Ahojte,
dnes mam ryzu, na obed ryzu so sampinonmi a na veceru to iste. Celkom som hladna, dufam, ze to vydrzim. Zatial som sa nevazila, chcem sa az buduci piatok. Ako vam to ide????

anika1984

ahoj holky
ako tu citam vase prispevky, tak ma to akosi nakopava, zeby som mala zacat tiez.. tuto dietku som drzala asi pred 4 rokmi, kedy som schudla za 5 tyzdnov 8 kil. ( bolo to striktne dodrziavane ), ale bol to pre mna velky uspech.. no za tu dobu som to mala s vahou rozne..od pondelka by som chcela zacat znova, najde sa tu nejaka holcina, ktora by sa chcela ku mne pridat???
inak vsetkym holkam prajem vela zdaru v chudnuti a hlavne velku pevnu volu!!!

GOOD LUCK

kamam

Tak kde ste sa vsetky stratili? hadam sa este drzite... ci nie? ozvite sa, ako sa vam dari a ci to zvladate v pohode. Ja mam dnes UH den, takze pohodka, zajtra to bude horsie na ovoci, ale snad to zvladnem ... musim :-) tak vsetkym prijemne chudnuetie :-)