Ahojte:)
od zajtra idem na tuto dietu a hladam partacku na spoluchudnutie. Chcela by som dat dole tak 25 kg a mat tvrdy rezim. kto sa prida? nech mame spolocnu motivaciu:)
90-dnova dieta - kto sa prida
Cafte koceny:)
vcera som mala ovocie zeleninu, som to zvladla, dokonca som ani taka hladna nebola, tak som rada:) Dnes som mala bielkoviny, ale nedala som si maso ale jogurt.napoj, cottage syr, sunku. Trosku mi je zle od zaludka neviem z coho.
Drzim vam palce:))) piste dojmy pojmy:)
Caute kocky:-) tak sa poctivo hlasim, mam za sebou 6-ty den...teda este nie, ale dufam, ze to dotiahnem bez porusenia :-) Akurat som dovecerala, mala som zemiaky s kyslou kapustou, bolo tak mnam mnam.Zatial sa drzim, nemyslim na to, ze drzim dietu.
Veronika blahozelam k takemu krasnemu cislu -25 kg... vau,klobuk dole :-)
chcem sa opytat, ci ti nebolo zle, ked si po 3 rokoch presla na "normulnu "? stravu.... A mala si potrebu sa vzdat vlastne uz nadobudnuteho a zabehaneho zdraveho zivotneho stylu? Myslela som, ze po takej dobe to uz cloveka nebude pokusat... Ale vidim, ze si budem musiet dat pozor... ja by som v tom tiez chcela pokracovat aj po skonceni 90 dnovky :-) ok dievcata drzte sa a hlaste sa ako ste na tom, nech mame motivaciu :-) pa
iba copy-paste co som prave dala diskusiu "mam 158 cm a 68 kg..." mozno to niekoho bude motivovat ;-)
: bez diety a bez cvicenia ziadna lemra leniva nikdy neschudla, pokial nemala vaznu chorobu, takze laskavo nakopni svoj tlsty zadok a menej zer cica a pot sa pri cviceni!
ja sa tiez s vahou "trapim", do konca juna musim schudnut 8 kil, to je moje predsavzatie, kazdy den si zapisujem vahu a v excely som si spravila graf s krivkou planu a krivkou realnej vahy. ked vidim ze som co i len pol kila pozadu, tak ma to este viac motivuje chudnut. pozorujem co jem, jem castejsie a mensie porcie, sladkosti nahradzam ovocim a lyzickou medu, dari sa mi chudnut zdravsou stravou, po piatej uz nid nejem, pijem litre vody, caju a cvicim a masirujem si stehna, zadok aj brucho, pouzivam aj abtronic na brucho, no hlavne cvicim posilovacie cviky na zadok a stehna, ziadny zazrak tipu acai tabletky mi nepomohol, musim to dokazat sama pevnou volou a uz sa mi to dari, dokonca mi je uz teraz cvicenim malou zavislostou a ked ma zachvati chut na sladke, dam si jablko alebo med! ked vidim ze plan predstihujem tak si doprajem aj malinko nezdraveho jedla ci keksik ;-)
este jedna rada na zaver: ak je clovek tak lenivy chudnut, ze iba lamentuje a nic preto nerobi, mal by najst dovody pre ktore NEchudnut, napriklad, ze niektorym muzom sa pacia plnsie krivky, pripadne priberat spolu s partnerom ;-), najst si tucnych priatelov a v ich spolocnosti sa citit lepsie alebo ze tucni ludia maju tukom vyplnene vrasky, cize vyzeraju mladsie ako chudi :-P
som rada, že som tu našla niekoho na spolubojovanie. Ja som túto dietu držala presne pred tromi rokmi a podarilo sa mi schudnúť 10 kg. Bohužial som späť na pôvodnej váhe, preto som sa včera rozhodla, že dnes idem na to. Ráno som sa odvážila,aby som vedela na čom som a mi zle prišlo :D No čo už, dnes prvý deň, zatiaľ v pohode. Tak nech nám to vydrží. Potrebujem sa popasovať aspoň s 20 kg!
Ahojte dievčatá,ja som z 90-dňovej rozlišovacej diéty schudla 25 kg..ale stravovala som sa podľa nej takmer 3 roky..no potom prišlo obdobie kedy som si od nej chcela oddýchnuť a pribrala som síce len 4 kg ale už ich cítim takže som sa vrátila späť a už týždeň frčím zase podľa nej..myslím si,že každý kto chce schudnúť a sadne mu táto diéta má vyhraté..nie je to také strašné obmedzovanie ako napr pri dukanovej diéte ktorú som chcela na obmenu vyskúšať..za seba môžem povedať že 90-dňová diéta mi zmenila život,pozdvihla sebavedomie a verím tomu že sa mi aj teraz podarí schudnúť.všetkým držím palčeky..určite to zvládnete treba len odhodlanie zmeniť svoj život a urobiť niečo pre seba svoje zdravie :) :)
kamam
no ja diétku držím zatiaľ len týždeň :-) Pre mňa sú aj 2.5 kg veľký úspech, pretože predtým sa mi podobnými diétami nedarilo schudnúť :-( Jediný problém mám s pitným režimom, stále pijem nasilu, neviem si navyknúť na 2,5 l vody denne, predtým mi stačilo aj liter :-)Snažím sa to spestriť si čajmi, džúsmi....Aj mne táho diéta vyhovuje, necítim sa nafúknutá a celkovo som vitálnejšia :-) Ďakujem za tú stránku, presne také niečo som hľadala, určite sa zaregistrujem :-)
mimss
to je super, aj ja mám zajtra bielkovinový deň, takže budeme postupovať narovnako....ja sa už zajtra teším na rybku :-)
Lubinka123
tak ja si uhlohydratový deň bez zmrzlinky a kúsku čokoládky neviem ani predstaviť...obdivujem ťa, pretože ja sa na to teším celé 3 dni:-)ten pocit hladu časom prejde, neboj sa, postupne to nebude až také zlé...ja hlad pociťujem len keď mám ovocný deň,(ako napríklad dnes mi na skúške škvrkalo v bruchu, takže aspoň bola sranda :-)) na vodný deň zatiaľ nemyslím, tam pôjde asi o život :-)
Veľa zdaru a kilečiek dole, baby:-)
Kočky:)
no dnes som mala uhlohydraty, mala som doma robenu pizzu s paradajkami a olivami, sladke na veceru nejem pecivu ale tie take polystyrenove chlebiky s coko polevou plus som cvicila polhodku na trenazeri. zajtra mam ovocie tak sa tesim, mam ovocie rada:)) ale ten hlad!!!!!!
Drzim prsty baby a pevnu volu!!!!!! :)
ahojte kocky :) taaak dneska som este nezacala..lebo som mala kopu vybavovaciek, tak pravdu povediac som nestihala ani nic jest..som sa az poobede najedla..ale od zajtra drzim naisto! :) uz mam na ranajky nachystane jablko a na obed kuracie prsia :)
Adka 67. Od kedy drzis dietku? Co sa tyka mna, tak snad to teraz bude lepsie. Zmenila som myslenie a ked mam pravdu povedat, ćelkom mi ta strava vyhovuje. Dnes mam bielkoviny, akurat papam kuracie masko s kyslou kapustou :-)
Dievcata , pozerali ste na kiga.sk ? tam su vyborne recepty na 90 dnovku, len sa treba zaregistrovat. Ja si odtial stale nieco vyberiem, co mi chuti a navarim toho viac, aby som mala na 2x :-)
tak sa drzte a hlaste , ako to prebieha :-) zatial pa
kama
Ahojte kočky,
ja som dnes na ovocnom dni, dá sa až na to, že keď som videla priateľa jesť na obed dobroty, som myslela, že mu skočím do taniera :-) Ináč, ja teda na tom ovocí nešetrím, som zjedla už hádam zo 2 kilá všetkého možného a stále som hladná :-) Mňa tie ovocné dni raz zabijú :-)
mimss
10 kg je v pohode, keď budeš dietku dodržiavať, pôjdu dole ako nič, neboj :-)
Lubinka123
Ťažko povedať, koľko sa dá schudnúť za týždeň, to je asi individuálne. Záleží od toho ako prísne dietu dodržiavaš, či popri nej aj cvičíš a tak...
Ja som dnes nevydržala, odvážila som sa a zatiaľ po týždni mám dole 2,5 kg. Dietu zatial nedodržiavam úplne, nakoľko mám skúšky a potrebujem viac energie, takže sem-tam spapám aj niečo navyše:-) Párkrát som si zacvičila na rotopede, pitný režim tiež nič moc. Ale menej je niekedy viac. Pri postupnom a pomalom chudnutí máš väčšiu istotu, že si váhu aj udržíš a kilečká naspäť nepriberieš aj s prídavkom :-)Kľudne choď do toho, začiatky sú ťažké, kým si telo zvyká, ale potom, keď kilečká pôjdu dole, ťa to začne baviť...uvidíš :-)
kamam
držím prsty, hádam budeš teraz úspešnejšia, veď my baby čo to vydržíme :-)
Inak snažím sa pozháňať nejaké ľahšie recepty na jednotlivé dni, pretože už ma asi nebude baviť jesť dookola to isté, tak potom prihodím....majte sa :-)