Dufam,ze pisem posledny prispevok na temu SKENAR,dufam...
Citat:Jessika - píšeš "Zaver-najprv si treba vsetky informacie nreverit(mame Internet!!!),dobre si vsetko prestudovat(aj ohlasy ludi,ktore skutocne absolvovali tuto diagnostiku a liecenie)a az potom si delat zaver..." - práve preto, že som videla v skenari poslednú nádej na moje uzdravenie, som si naštudovala všetko okolo toho a čakala som, že za tie peniaze uvidím aj účinok! Keby to tá hlavná pani, ktorá školí všetky svoje pracovníčky v centrách - BB, KM? ZA, ne-po-sra-la pýtaním 1 eura za dve fľašky obyčajnej vody zatiaľ čo ja som jej dala 100 eur za diagnostiku - podotýkam, nie za liečenie, tak by som tomu aj uverila, teraz už nemám chuť jej dať ďalších 40 či 50 eur za liečenie a mohla by ma liečiť dovtedy, kým by som bola ochotná jej nosiť peniaze - takže ešte raz - bola som priamo pri tej hlavnej Ukrajinke, ktorá to tu celé na Slovensko dotrepala
Vazena "sklamanie"asi ste zabudla napisat,ze to 1€ ste asi musela zaplatit majitelke cajovni kde Vam Dr.Lipkova robila diagnostiku za dve vlase mineralky,ktoru ste si musela zakupit v tom zariadeni kde ste podstupila dg aby Vam mohla nahrat nozodu,ze?Ja som bola v tom centre u pani doktorky Lipkovej,ktora je neskutecne empaticka a verte mi,ze keby ona sem "nedotrepala"skenar a imago tak dnes by nektory ludia by uz tu medzi nami neboli...Takze moj odkaz Vam,vazena "sklamanie"-premarnila ste svoju prilezitost sa uzdravit...Kazdy ma svoj osud...
P.S.Pani Dr.Lipkova je medzinarodne uznavana odbornicka,je psychilog a neskutecne dobry a mily clovek.Velmi pekne jej dakujem za vsetko co pre mna a moju rodinu a znamych urobila.Preto som sa rozhodla,ze tymto sposobom budem sa snazit vyvratit vsetka klamstva na temu
SKENAR,IMAGO A DR.LIPKOVA