citim sa ako najvacsia hlupana

Príspevok v téme: citim sa ako najvacsia hlupana
sewie

opat som zbabrala diplomovku.studujem v holandsku a v septembri som prvy raz odovzdala-zamietli mi obhajobu s tym ze hkavny dovod bola nedostatocna anglictina-zle odborne vyjradrovanie.odovzdala som znova pred par tyzdnami uz opravene a zrazu mi povedai ze cele je to hrozne!skoro vsetcik spoluziaci spravili a ja sa citim ako posledna hlupana...este aj ked to otec zisti tak ma nakope do zadku a bude strasne sklamany...citim sa priserne-neviem co mam so sebou robit...asi som hlupa a nie inteligentna ako som si vzdy rada myslela!!!

Maoam

staci mat tazku fazu, byt chory, alebo mat vazny problem a nedari sa, nie kazdy je super top fit a ma jedinu povinnost: zvladat studium...

su ludia, ktori popri tom aj musia pracovat, sami sa zivit, su sami, bez pomoci a staci jeden problem (vaznejsi) a napr. sa nestihas ucit a ...

smajliQa

kakaonepijem

nebudem ti odpisovat uz viac krat, lebo potom budem hlupa. nebudem si predsa nicit nervy s niekym, kto je hlupy :)

KakaoNepijem

SmajliQa >

Zbabrala si nieco 3x za sebou, pretoze si hlupa. Prirovnavas neuspech diplomovky k pitiu kakaa, to je tiez hlupe.

Maoam

nedokazem posudit na dialku bez toho, aby som dotycnu osobu poznala, ci je mudra a sikovna, alebo nie je

fakt, ze sa dostala po diplomovu pracu na zahranicnej VS, ktoru studuje bez pomoci, v cudzom jazyku daleko od domova hovori o tom, ze iste schopnosti mat bude

nepozname danu situaciu dobre, nevieme ani o aky odbor sa jedna, takze tazko povedat

viem si predstavit, ze bez pomoci napisat diplomovku v cudzom jazyku, ktory nie je moj materinsky, je sakra tazke

smajliQa

kakaonepijem

ak niekto nieco nevie, to neznamena ze je hlupy...
teba by hocikto mohol nazvat hlupym clovekom len preto, lebonepijes kakao a je zdrave.
ja som nieco posrala tri krat za sebou, a tiez nie som hlupa.idu mi ine veci.

Maoam

sewie: aky odbor v Holandsku studujes? diplomovka je zle napisana po jazykovej stranke, alebo je nekvalitna co sa tyka tematickeho spracovania, vyskumnej casti?

KakaoNepijem: studoval/a si v zahranici, bez pomoci, v cudzom jazyku? zahranicne VS su tazke a zvlast, ked musis studovat vsetko v cudzom jazyku, ktory nie je tvojim materinskym jazykom, je to nieco uplne ine

KakaoNepijem

smajliQa, to co je za skurvenu logiku, ze nie je hlupa? Ak raz nieco dobabres a dobabres aj druhu sancu, si hlupa.