opat som zbabrala diplomovku.studujem v holandsku a v septembri som prvy raz odovzdala-zamietli mi obhajobu s tym ze hkavny dovod bola nedostatocna anglictina-zle odborne vyjradrovanie.odovzdala som znova pred par tyzdnami uz opravene a zrazu mi povedai ze cele je to hrozne!skoro vsetcik spoluziaci spravili a ja sa citim ako posledna hlupana...este aj ked to otec zisti tak ma nakope do zadku a bude strasne sklamany...citim sa priserne-neviem co mam so sebou robit...asi som hlupa a nie inteligentna ako som si vzdy rada myslela!!!
citim sa ako najvacsia hlupana
sewie
hlavu hore... ak studujes v zahranici, v cudzom jazyku,,,,
nie si hlupa... to by nezvladol hocikto.
staci mat tazku fazu, byt chory, alebo mat vazny problem a nedari sa, nie kazdy je super top fit a ma jedinu povinnost: zvladat studium...
su ludia, ktori popri tom aj musia pracovat, sami sa zivit, su sami, bez pomoci a staci jeden problem (vaznejsi) a napr. sa nestihas ucit a ...
kakaonepijem
nebudem ti odpisovat uz viac krat, lebo potom budem hlupa. nebudem si predsa nicit nervy s niekym, kto je hlupy :)
SmajliQa >
Zbabrala si nieco 3x za sebou, pretoze si hlupa. Prirovnavas neuspech diplomovky k pitiu kakaa, to je tiez hlupe.
nedokazem posudit na dialku bez toho, aby som dotycnu osobu poznala, ci je mudra a sikovna, alebo nie je
fakt, ze sa dostala po diplomovu pracu na zahranicnej VS, ktoru studuje bez pomoci, v cudzom jazyku daleko od domova hovori o tom, ze iste schopnosti mat bude
nepozname danu situaciu dobre, nevieme ani o aky odbor sa jedna, takze tazko povedat
viem si predstavit, ze bez pomoci napisat diplomovku v cudzom jazyku, ktory nie je moj materinsky, je sakra tazke
Maoam, takze 2x zbabrat diplomovku v ZAHRANICI je prejavom sikovnosti a mudrosti?
hlavu hore
kakaonepijem
ak niekto nieco nevie, to neznamena ze je hlupy...
teba by hocikto mohol nazvat hlupym clovekom len preto, lebonepijes kakao a je zdrave.
ja som nieco posrala tri krat za sebou, a tiez nie som hlupa.idu mi ine veci.
sewie: aky odbor v Holandsku studujes? diplomovka je zle napisana po jazykovej stranke, alebo je nekvalitna co sa tyka tematickeho spracovania, vyskumnej casti?
KakaoNepijem: studoval/a si v zahranici, bez pomoci, v cudzom jazyku? zahranicne VS su tazke a zvlast, ked musis studovat vsetko v cudzom jazyku, ktory nie je tvojim materinskym jazykom, je to nieco uplne ine
smajliQa, to co je za skurvenu logiku, ze nie je hlupa? Ak raz nieco dobabres a dobabres aj druhu sancu, si hlupa.