Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

citim sa ako najvacsia hlupana

Príspevok v téme: citim sa ako najvacsia hlupana
sewie

opat som zbabrala diplomovku.studujem v holandsku a v septembri som prvy raz odovzdala-zamietli mi obhajobu s tym ze hkavny dovod bola nedostatocna anglictina-zle odborne vyjradrovanie.odovzdala som znova pred par tyzdnami uz opravene a zrazu mi povedai ze cele je to hrozne!skoro vsetcik spoluziaci spravili a ja sa citim ako posledna hlupana...este aj ked to otec zisti tak ma nakope do zadku a bude strasne sklamany...citim sa priserne-neviem co mam so sebou robit...asi som hlupa a nie inteligentna ako som si vzdy rada myslela!!!

KakaoNepijem

Aja02, vauuu, vies generovat suvislosti, uzasne, skusala si niekedy nepremyslat? Mozno by si tolko nedristala a zivot by bol jednoduchsi.

*inko, do oci by som to nepovedal? to som niekde napisal alebo si nevedome vyjadril vlastnu obavu?

sewie nacrtla rovinu (mudrost-hlupost), v ktorej chce pocut odpoved, ja som jej napisal, ze je hlupa. Plne si uvedomit svoju hlupost je jedina moznost ako sa posunut dalej.

Lumik

a konzultovala si pravidelne tu diplomovku, niekde ani tak nejde o obsah ako o komunikaciu, aj ked nieco vies je dobre to prekonzultovat s veducim.

*inko

a ja sa cudujem, ze na neho reagujete
zakladatelka temy si neziada posudenie ci je hlupa alebo nie, ked clovek zlyha tak je normalne ze sa tak citi
v realnom zivote by jej to KakaoN urcite do oci nepovedal, ale vsimam si, ze tu na fore je az neprirodzene "mudry"

Sewie, tak este raz, zahodit 5 alebo viac rokov studia kvoli tomuto by bola velka skoda, takze este raz sa skus do toho zakusnut a nehanbi sa poprosit o pomoc niekoho. A tvoja skola co navrhuje? ona ti nejake riesenia alebo navrhy ako to vylepsi, nedala? Drzim palec

Aja02

KakaoNepijem: Ty budeš určite zakomplexovaný človek, ktorý v reálnom živote nič nedokázal, nikto si ta nevšíma, trpíš nedostatkom pozornosti, a tak sa snažíš svoje pocity menejcennosti a komplexy vybiť tu, na fóre. Posudzuješ múdrosť a hlúposť ľudí, ktorých nepoznáš na základe jedného príspevku. To nie je múdre, ale hlúpe. Inteligentný človek ako ty, by to mal vedieť. :-) Svojimi príspevkami si sa nevedomky zhodil sám, a tým si ukázal aj svoju "inteligenciu".

*inko

vy tu co riesite? PREBOHA!
sewie, nemozes poprosit niekoho zo spoluziakov alebo priatelov, ktori uz prace odovzdali a maju na isty cas klud, ci by ti s tou jazykovou upravou nepomohli?
a reakcie otca sa neboj, mas ho na to aby ta podporoval

3nttt

ale no :D zasa vieme ako to na vysokych skolach chodi.ze nejde vzdy len o to co clovek vie,ale aj o to ako sa profak vyspi,ci mu zena da a pod.
a inak je to velmi zaujimavy nazor ze ked niekto nespravi skusku tak je hlupy. potom 9/10 vystudovanych su uplny debili. nepoznam cloveka co by vzdy vsetky skusky urobil naraz.
a co sa tyka diplomovky tak ta je este aj o niecom inom ako obycajna skuska.takze tak.

sewie---a ty sa nestresuj.spravis :) nevzdaj to.kasli na to na kolkaty krat urobis.hlavne ze urobis :)

KakaoNepijem

veves

viac krat nespravena skuska - nevzdelanost, nedostatok informaci

a zase ! nevzdelanost, nedostatok informacii je prejavom snahy a mudrosti alebo hluposti ?

veves

boze baby, ze sa s tym chlapcom tu vobec bavite, po tolkych hodinach stravenych na tomto fore by ste uz mohli rozoznat ,,rypala,, ktory bude tvrdit ze nebo je zelene len preto aby vyvolal roztrzku:) obycajny hlupy clovek... uz nanho nereagujte, urobite tak najlepsie.
hlupy clovek - neovladajuci zakladne veci, nechapajuci zakladne veci, neschopny pochopit zakladne naznaky, nechapajuci zakladne principy, proste clovek ktory ma primitivne, naivne, nezmyselne reci.
viac krat nespravena skuska - nevzdelanost, nedostatok informacii.
a slecna nech to nevzdava, je to posledny rocnik, vyhodia vrat sa oknom, uz to niako vydrz. hlavne nad tym nemoralizuj lebo sa zblaznis.