Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

Noo vždy sa opýtam kam chce ísť, asi skôr podla nej ehm... Teraz mi nalož :DD
Noo a PS: jeden vzťah mi tak skončil a teraz s tou priatelkou, viac menej ešte nie sme, stretávame sa je nám spolu dobre, ale potrebuje čas asi po jej vzťahu a po tom zle čo jej bývalý narobil...

jajka001_

bud trosku neposlusny chlapec, nech ta moze aj vychovavat, stazovat sa na teba, vzdychat nad tebou, trapit sa:) bude sa snazit ta napravit. ked sa zeny nudia, zacnu vymyslat blbosti alebo sa obzerat po inym, muznejsich typoch. ak to ale prezenies, tiez to neni dobre.
ale vazn - presad si sem tam aj svoje,nepristup hned na to co chce ona. taky priklad - chcete ist niekam von. idete zvacsa kam chces ty, alebo kam chce ona, alebo sa dohodnete?

Lucikka

V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže.
Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem.
Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu.
A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže.

V prvním patře vidí ceduli:
"Tito muži mají práci".
No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale podívám se, co je víš.

Ve druhém patře byl nápis:
"Muži zde mají práci a mají rádi děti"
Pěkné, ale podíváme se, co je výš.

Ve třetím patře byla tabulka:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní."
No čím dál tím lépe - pomyslela si - ale výš to už musí být....

Ve čtvrtém patře si mohla přečíst:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích."
Sladké, jak sladké... Ale zkusím ještě o patro výš.

V pátém patře stálo:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli".

No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena – ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?!

A v šestém patře si velice překvapená žena přečetla:
"Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět."

pravy huhu

Fero,

podla mna robis najvacsiu chybu, ze chces zenam vyhoviet. Im jednoducho nevyhovies nikdy. Maju 1000 poziadaviek, ktore k tomu este stale menia. Ked mas ty nejaku, tak uz vypisuju hluposti po forach, ze ake su vo vztahu utlacane.

Fero M.

Máte ešte nejaký nápad, čo vás otravuje ako partnerky? Teda nejaké otázky na vás, typu čo si dnes robil, ako si spala, atd.. a čo vás otravuje ak idete s kamošom vonku, teda nejaké nemiestne otázky a tak? dakujem

Fero M.

Ďakujem vám, ani nevie koľko sily mi to dáva na boj... Ak vás ešte niečo k tomu napadá, tak kludne píšte.

Akurat by som sa ešte chcel spýtať, ako a či vás otravuju otázky ak idete s kamošom na kávu, teda čo beretie z partnerovej strany ako otázku normálnu, čo prehnanu, alebo až príliš žiarlivu a asi ani ignoráciu typu ved chod, no a čo.. nie je dobrá.. hmm?

Fero M.

Teda máte pravdu,,, hmm a asi dosť podstatnú. Aj si to viem predstaviť a asi sa fakt správam ako zúfale, čo chce a musí milovať a otravujem ju so všetkým. A zrejme by som mal byť aj viacej nad vecou a nie len ťuťu muťu a podobne. No budem sa snažiť od teraz naozaj... Dufam, že to víde všetko... Dufam, že mám ešte čas to napraviť ehm.

Zrejme potrebuje aj pocit, že je tu pri nej niekto čo ma vlastný život a ona ak chce byť so mnou, tak robiť niečo preto. Lebo ak ja jej dám všetko tak nemusí robiť vlastne nič, o nič bojovať, nič nerobiť.. hmm

m,mlk

Ty sa nespravas ako zena. Ty sa spravas ako zufalec. Ktory prilis zufalo nieco chce. To je tvoj problem. Mne sa jemna ignoracia ako riesenie nepaci. Ja by som nechcela chlapa, co ma "jemne ignoruje". Proste nech je to normalny chlap, taky, aky je, nech sa na nic nehra, ale nech neposobi zufalo. Ze ma zufalo chce. Staci chciet :)
A ked sa jej vecne vypytujes, ako sa dnes mala a co robila, to mi skor pripomina rodicovske otazky. Este pridaj, co jedla a to ju uplne "potesi" :)