Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

tpch

Ano, tie vystrihovacie si pamatam a predstav si, nedavno som ich opat videla v obchode v retro-edicii cokolad .asi len nejaka obmedzena seria.
A Kofilu zboznujem dodnes...len sa mi zda dost draha na to, aka je mala.

slnečnicaa

BB pospájáš akýmkoľvek džemom a poukladáš na dno nádoby (ja používam menší plech). Zo 6dcl mlieka, 5PL cukru a dvoch malinových pudingov uvaríš hustý puding. Do horúceho pudingu vyklopíš jeden tvaroh a jednu kyslú smotanu (občas dávam aj dve alebo aj žiadnu). Vymiešaš do hladka.
Na BB poukladáš jahody, maliny, černice (najlepšie sú čerstvé, tak cez leto šup šup babke), zaleješ polovicou krému, naukladáš zase BB, už nemusíš zlepovať po dvoch, na to zase ovocie, zvyšok krému a navrch zase keksy. Dáš do chladničky, nech to stuhne. Pri servírovaní si navrch dávam ešte šlahačku a ovocie, ak nejaké ostalo:-)
Inak, dá sa to aj bez toho tvarohu a smotany (si tuším alerg.), aj tak som už skúšala. Cez leto ideálny zákusok

Maoam

inak pre nase deticky tu, Margot bola povodne v zelenom obale, tusim tam bolo aj nieco zlte este, to az casom po rokoch presli na modry obal :-DDD

Maoam

tpch; jasne, svetla a hneda polovicka a pamätas si este na cokolady Dana, Jana a Lena, ktore mali na sebe zobrazene dievcatko a bola tam aj vystrihovacka-oblecenie ? :-D

ja som mala rada aj Minonky, Manonky (tie uz nevyrabaju), staru dobru Kofilu, Ovalky (susienky),Indiana, maslove susienky Klub :-DD, Princezky, Studentsku pecat, vyrabali vtedy este aj keksy Admiral, teraz to uz asi nejestvuje, ale este ostalo dost sladkosti z toho obdobia

Maoam

tpch, moj spoluziak raz mal peracnik z Nemecka, tak to si mala vidiet, co sa dialo :-DDDD

jaaaaj to uz stacilo, ze si vlastnila igelitku s nejakym zahranicnym logom a bola si Queen :-DDDD

Maoam

tpch: ked som na SVK, tak jeden kufor je len na tieto dobroty a inak si obcas nieco necham poslat :-DDDDDD

no jasne, Barilla mnaaaaam

tpch

Pamatas, ked dostali do obchodu cokoladu Barilla? Alebo ked prisla novinka Margot?
Vtedy vsetci jedli tieto veci, kto mal Kinder cokoladu zo zahranicia, bol nieco ako mimozemstan a king. Ale zase tu neboli tie shity z Turecka a Polska ako dnes.

Najčítanejšie články