Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
lost, aj ja mam dnes polievku, slepaciu, echt domacu :-DDD so zeleninou, rezancami, petrzlenovou vnatou :-P
bol by som rad, ak by som bol vystraseny :)
neviem cim to je, ale zivotom som nabral taku blbost, volal som to vyhoda :) volal.. ale ci to je neviem - brutalny flegmatizmus :D
ale az taky, ze nech robim cokolvek, je mi jedno .. necitim bolest, necitim radost a ani nic medzitym.. tak sa da velmi jednoducho "prehupnut" cimkolvek, no lenze :D haha potom stracam kontakt s realitou :)) teraz to neviem opisat, lebo nemam sacharidy :D ale tak, uz sa zohrieva polievka.. :))
lost, vies o tom, ze privela sladkeho ti kradne vitaminy sk. B aj horcik v tele, ze? takze mas toho malo na spravnu cinnost CNS...okrem toho ak jes malo ovocia, zeleniny a vyzivnej stravy, tak mas iste deficit aj inych latok, hoci teta tpch mi iste bude protirecit, ze mladi muzi zvladaju vyrovnavat :-DD
no a malo svetla je zle! pre psychiku a iste mas aj malo vitaminu D3 v zime, ako väcsina Europanov a to smeruje potom k depkam a tak dalej...
uz si dost vystraseny, Lostik??
:-PPP
lost, mozno mas mentalny utlm :-DDD papas vitaminy, mineraly? mozno je to privela cukru v tvojej strave a upadas nam! :-P