Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Laurina22

FUCK!Moj mexicky priatel sa musi vratit do Mexika....:-(((Vzdy mi ten chalanko hore berie ludi ktorych mam rada!

Laurina22

Ja som mala zabijacku:-)))

Ze jakaaaaaaaaaaa dieeeeeetka:-)

A vecer budem s kamosom tak sa natrepem pizzou a vsetkym moznym

A zajtra budem plakat:-)))

lost

no ja som si dal len leco s chlebom :)

hold, tam je zelenina aspon :D

a domaca jasne :)

ked si porovnam tesco vs domace

to je ako ... ehm, no uprimne, to sa ani neda porovnat :D

lost

bol by som rad, ak by som bol vystraseny :)
neviem cim to je, ale zivotom som nabral taku blbost, volal som to vyhoda :) volal.. ale ci to je neviem - brutalny flegmatizmus :D
ale az taky, ze nech robim cokolvek, je mi jedno .. necitim bolest, necitim radost a ani nic medzitym.. tak sa da velmi jednoducho "prehupnut" cimkolvek, no lenze :D haha potom stracam kontakt s realitou :)) teraz to neviem opisat, lebo nemam sacharidy :D ale tak, uz sa zohrieva polievka.. :))

Maoam

lost, vies o tom, ze privela sladkeho ti kradne vitaminy sk. B aj horcik v tele, ze? takze mas toho malo na spravnu cinnost CNS...okrem toho ak jes malo ovocia, zeleniny a vyzivnej stravy, tak mas iste deficit aj inych latok, hoci teta tpch mi iste bude protirecit, ze mladi muzi zvladaju vyrovnavat :-DD

no a malo svetla je zle! pre psychiku a iste mas aj malo vitaminu D3 v zime, ako väcsina Europanov a to smeruje potom k depkam a tak dalej...

uz si dost vystraseny, Lostik??

:-PPP

lost

No cely den som v izbe, kde je extra tlmene svetlo, nemam prakticky ziadny aktivnejsi pohyb, ziadne az velmi malo ovocie/zeleninu, dnes na ranajky len bebe, i ked posledny mesiac je to tak takmer vzdy :D

lenze.. som prilis lenivy s tym nieco robit :)

lost

no a teraz sa mi stalo, ze som predhrieval ruru a zabudol som ze uz to bude asi predhriate :D i ked len 1-2-3 minuty, ale predsa :) zly odhad

pockaj, uz mam na to vyhovorku, preco neviem multitasking :D

Ved som len muz :D

Maoam

lost, mozno mas mentalny utlm :-DDD papas vitaminy, mineraly? mozno je to privela cukru v tvojej strave a upadas nam! :-P