Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
tpch, tak ked tu piseme o tej dobe, dnesnym deckam to asi pride ako science-fiction :-DDD
Celkovo pre deti to bola bezpecnejsia a priatelskejsia doba. Avsak obmedzovanie informacii a slobody pachalo neskor vacsie zlo. Som vsak rada, ze ako dieta som tu dobu zazila, aj ked som musela povinne chodit na prvomajove a lampionove sprievody.
tpch, my sme si dopisovali s ruskymi druzbami :-DD, skoro kazdy mal nejakeho sovietskeho kamarata na pisanie listov :-DDD
Prosim ta, ten sovietsky plast nevydrzal...
na tej dobe bolo ale dobre, ze rodicia mali dokonaly prehlad o tom, s kym sa stykaju ich deti
nejestvovali mobily, internet, takze ked sa slo von, tak ta bud prisli osobne vypytat :-DD, alebo kto uz mal pevnu linku, tak rodicia vzdy vedeli, kto ich decku vola :-DD
tpch, ta tvoja celenka so ZSSR - nema nahodou dnes velku hodnotu? :-DD mozno ju jedneho dna vydrazis
Hej, smolkami polepene ziacke knizky si pamatam :-D
tpch :-DDDDDDDD celebrita :-PPP
my sme zbierali nalepky Smolkov v neonovych farbach
Ale keby som vlastnila tricko s Mickey mousom, bola by som celebrita.
tpch, Kofilu mam tiez v sekretari, este zasoba :-DDD, Deli mam tiez rada a pamätas sa na Milenu, na obale bolo dievcatko v cervenej satke, ale ta este jestvuje a stara dobra Rumba...ach
jej tie cokolady mali v retroedicii? wow :-DD