Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
beskyd je taky zakomplexovany chudak, ze jeho prispevky milujem :-D
beskyd
To je nemozne..
nad tym som ne/davnejsie uvazoval, vezmi si:
hypoteticky, rodicia ide na geneticke testy a za
1) zistia ze dieta MOZE ziskat vadu
maju na vyber:
A) risknut to a
A1) moze mat vadu, a budu si to vycitat? neskoro aj tak
A2) risknu to a nebude mat vadu
2) alebo nejdu na testy a:
2A) nevyjde to, zase tam bude vada, budu si vycitat ze nesli na testy?
2B) risknu to a vyjde im to
hm
neviem ci to dava zmysel :D asi nie, lebo som sa v tom stratil, ale logicky to moze mat 4 mozne happy/sad-endy..
kazdopadne, vtip je v tom, ze aj geneticky OK rodicia mozu dostat geneticky nie tak celkom OK dieta a co potom ?
chyba je skor v prirode ... co serie na deti..
Laurina: nie som lekarka a nepoznam situaciu u tvojej kolegyne doma, ale logicky, ak vravi pravdu, je dost nepravdepodobne, ze by sa pediater prizeral 14dnovemu duseniu sa dietata, tam je potrebna hospitalizacia (ak je to naozaj tak), ale mozno kolegyna trocha prehana?
to si netreba vsimat, chlapec ma problem s akoukolvek zenou ( s vynimkou jednej dokonalej) a cokolvek napises alebo urobis, je zle :)
sorry, ale to co napisal bolo maximalne odveci..maximalne
A tvoje tvrdenie, ze v "osadach" neziju zdegenerovane deti, to je isto tvoja osobna skusenost, co? :-D Potom neviem, preco je kazde druhe mentalne zaostale, soplave, s vrodenym glaukomom atd...
beskyd, dakujeme za vecny a relevantny prispevok.
to mate poucenie, potlacte svoje pudy a neprivadzejte decka na svet v ktorom skoro kazde ma daky zdravotny problem.. ale to asi nie je lahke vsak? teda jedine ze by ste zili kdesi v osade, na samote, tam ti ludia este nie su taki degenerovani ako v mestach..
Inak alergia na chlad sa da dokazat aj z krvi.