Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Jasne, ak je decko v Unione, tak je ta kolegyna dobre tupa :-D To nepozna Laurinu?
Laurina, pretoze to robi uz mozno cely svoj zivot a mnohokrat jej to vyslo a ludia jej to zozrali. Ludia opakuju to, co malo uspech a co funguje. Ci dobre alebo zle veci ;-).
Laurina, ak sa vyzula z nejakej vaznejsej povinnosti, tak si to prever, inak nerob policajta.
lost, tvoja analyza by zaposobila na niekoho inteligentnejsieho, beskyda akurat podrazdi..
Prosim, uz ho neriesme, pretoze to on potrebuje k zivotu ako sol-aby sa ludia s nim hadali a on sa mohol utvrdzovat vo svojich presvedceniach vyplyvajucich z toho, ze bol odmietnuty (kym a cim necham na neho, on to isto dobre vie).
Laurina,ak mas podozrenie na podvod, tak to podaj dalej sefovi, nech to preveri.
Laurina, mozno je ten jej syn skutocne na tom zle, ale niekedy sa zeny skryvaju za svoje deti, ak sa im velmi nechce makat v praci, zazila som to, pritom decko malo beznu virozu a dotycna sla na OCR vzdy, ked sa navalilo vela roboty, projekt a podobne. Takze zakazdym sa vyzula z toho.
nemyslel som ciganske osady, ci pre jednoduchsich treba blizsie specifikovat? osady, male sidla kde ludia ziju v relativne cistom prostedi, maju vlastne hospodarstva, nepotrebuju mesta a makat na druhych aby zarobili na hypoteky aby mohli byvat v panelakoch a kupovat pomyje z hypacov.