Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

A ked ona chyba, tak vy to musite tahat za nu ?

A nema nejaky limit na tie OCR, ktore moze cerpat a tym sa vyhybat praci ?

Maoam

Laurina, pretoze to robi uz mozno cely svoj zivot a mnohokrat jej to vyslo a ludia jej to zozrali. Ludia opakuju to, co malo uspech a co funguje. Ci dobre alebo zle veci ;-).

Laurina22

Lost lebo mame KOPU prace momentalne a ja neznesiem ked mi niekto KLAME a to do oci

Ved nech povie ze sa jej nechce..ale preco robi niekto zo mna idiota?Ako na co je to dobre?

tpch

lost, tvoja analyza by zaposobila na niekoho inteligentnejsieho, beskyda akurat podrazdi..
Prosim, uz ho neriesme, pretoze to on potrebuje k zivotu ako sol-aby sa ludia s nim hadali a on sa mohol utvrdzovat vo svojich presvedceniach vyplyvajucich z toho, ze bol odmietnuty (kym a cim necham na neho, on to isto dobre vie).

Maoam

Laurina, mozno je ten jej syn skutocne na tom zle, ale niekedy sa zeny skryvaju za svoje deti, ak sa im velmi nechce makat v praci, zazila som to, pritom decko malo beznu virozu a dotycna sla na OCR vzdy, ked sa navalilo vela roboty, projekt a podobne. Takze zakazdym sa vyzula z toho.

beskyd

nemyslel som ciganske osady, ci pre jednoduchsich treba blizsie specifikovat? osady, male sidla kde ludia ziju v relativne cistom prostedi, maju vlastne hospodarstva, nepotrebuju mesta a makat na druhych aby zarobili na hypoteky aby mohli byvat v panelakoch a kupovat pomyje z hypacov.