Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

Asi to pravidlo maju na to aby tam pocas koncertu nebol len "blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, blesk, " :D

lost

Zhotovovanie zvukových, filmových, fotografických alebo videozáznamov je prísne zakázané, a to i pre súkromnú potrebu.

a maju aj riadne divne pravidla :)

Laurina22

MAs tam aj rozne besedy,ktore organizuju HN-ja som bola na jedne s Petrom Kristofovicom,daj si do googlu

Ten chlapik prisiel v sortkach,vytahanom tricku a slamenom klobuku a rozpraval uzasne,perfektne,strasne mna a nielen mna povzbudil v mnohych veciach

Laurina22

www.youtube.com

Vies na Pohode je najkrajsie to,a neviem ako to Kascak robi,ze tam je 3500 ludi pokope z celeho sveta a tam nevznikne ziadna bitka,ziadna kradez,nikto na teba nezazera ze si cierny alebo oranzovy,vsetci sa tam toleruju...

Je tam proste Pohoda

Laurina22

Nesli sme tentokrat autom lebo ked sa 3 dni nadajas pivom tak nafukas.A policajti VZDY stoja HNED za branou a beru to radom...

A vlakom je lepsia atmoska:-)

Nemam este listok...Ale ja si ho zozeniem lacnejsie aj minule som mala tak...90 € je dost

Ved tam minies minimalne 100 €