Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

hm, aj ja som mal dnes dietu, zjedol som len 4/5 klobasy... na obedoranajky :)
tak ale, je to len kuracie, cize pohoda :)

Maoam

lost, nie, nevsimla :-D

na co ty vsetko hladis...:-DDDD
dnes som na diete, salat + syr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Maoam

lost, tak s kamaratom sa da poradit si lahko, kedze ste na jednej urovni a nijako od neho nezavisis (financne, emocne, rodinne, atd)

takymto vychcancom treba navrhnut deal: ok, pomozem ti, ALE ty urobis pre mna tiez nieco ( a hned prist s konkretnym navrhom)

ak je to len potvora, ktora si razi cestu co najlahsie, ale nie je vo svojej podstate zakerny, pristane na to, lebo mu na priatelstve zalezi

ak je to vychcanec s nedobrym jadrom, rychlo prestane byt tvojim kamaratom, lebo pride na to, ze to nebude zadarmo a nebude sa mu chciet davat

lost

no nemal som takych bossov zatial, ani kolegov, len kamosov, ale neviem ci sa to da povazovat za vampirizmus..
stale chce s niecim pomoct, aj ked to hravo zvladne sam, ale je lenivy. a ked mu uz poviem ze OK, tak este aj prikazuje akym sposobom.
ale hej no, ak som to nezazil, tak je teoria nanic :D

Maoam

lost, v niecom mas pravdu, ale pokym si to sam nezazil na vlastnej kozi, nemozes vediet, ako by si zareagoval v realnej situacii, takze vsetko prebieha len v teoretickej rovine a to je nanic, lebo to moze byt na mile vzdialene tomu, co by si skutocne urobil, keby si takemu cloveku stal zoci-voci

vies, najhorsie je, ze mnohych vampirov neodhalis hned, pripadne su vo funkcii nad tebou,tvoji priami nadriadeni, alebo si s nimi v rodinnom ci inom blizkom vztahu

takze toto je potom fakt velmi komplikovane

co sa inteligencie tyka, mnohi z nich su praveze nadpriemerne inteligentni a to je potom fakt velmi tazke, lebo vedia byt velmi perfidni a prespekulovani manipulatori

najlepsia vec je ist im z cesty, ignorovat, nepustit si ich vobec na telo, ale nie vzdy sa to da, zvlast ked na to prides neskoro a oni uz davno nasli sposob, ako sa k tebe dostat, pretoze inak by ti nemohli vysat energiu, bez pristupu k tebe a tvojmu vnutru

je to komplikovana a narocna tema, keby nebola, tak kazdy vie, ako sa branit...

lost

a to z absolutne a extremne a zaroven jednoducheho dovodu

- nie som charita ani ziadna organizacia podobna tejto

- ako by bolo mozno, aby sa niekto beztretne snazil o nemoralne (alebo neopravnene) obohacovanie sa..

pche :D to je cele na hlavu postavene :P ale verim, ze ak by si kazdy uplatnoval pravo "oko za oko" (striktny limit nie oko za zivot, ale 1 ku 1) tak by sa menej ludi ODVAZILO robit zle inym :)

ale to su len teorie :D nemam to nasimulovane :D

a stve ma medzernik, idem radsej jest, dobru chut kazdemu a Laurina have fun na plese :)