Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Kazdy manipulator testuje, jasne. Pozoruje. Hlada slabe miesta. Snazi sa pochopit motivaciu konania inych ludi. A potom to vyuzije vo svoj prospech.
vezmime teraz priklad z Laurininej prace, lebo to je tu teraz aktualne
jej kolegyna, ktora vyuziva a saje energiu teda povazuje Laurinu za niekoho, kto je zmanipulovatelny a nevie sa dostatocne branit?
takze to najprv testuje
Maoam, manipulator si vybera toho, u koho vidi moznost ho zmanipulovat a to, ze sa nevie branit.
tpch,dakujem
vedela by si mi vysvetlit este system, akym sa vlastne k ludom tito ludia dostanu, ako k nim preniknu, ze dokazu vysat energiu a byt vyuzivacni?
CO im toto umoznuje? lebo to nerobia u vsetkych, to som si vsimla
Maoam, ignoracia a jasny distanc. Minimalizovanie kontaktov, nezaujem, obmedzenie kontaktu vylucne na pracovne zalezitosti, vsetko osobne ukryt.
ok, tak povedz co s tymi, ktori nie su v nadradenej pozicii, cize kolegovia a td.
no vedela by som, co s nim, keby nebol v nadradenej pozicii. Ale zase-co je to zavislost? Vzdy je moznost odist.
tak a zvlast, ak je to clovek, ktory je bud v nadradenej pozicii alebo je clovek od neho nejak zavisly, financne, emocne, rodinne puto, cokolvek taketo
dakujeme!