Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
pocit moci a nadvlady je vseobecne silna motivacia u cloveka. ktovie, odkial sa to berie :-D Mozno nejaki klasici psychoanalyzy o tom niekde pisu.
tpch, koho sa mam opytat? ty vies vzdy spravnu odpoved, ako aj tentokrat
DAKUJEM TI :-D
Maoam-a co ja viem?? Psychoanalyzu nejakeho manipulatora som nikdy nerobila :-D
Ale predpokladam, ze ma uspokojenie z pocitu moci.
tpch, CO z toho vsetkeho ten manipulator ma? nejaku formu totalneho uspokojenia alebo co?
no, lost tak vystihol si jednym slovom to, co som ja pracne napisala v niekolkych riadkoch
:-P
Maoam, manipulator je vzdy v pozadi a odtial vyraza do utokov a potom sa tam aj stiahne a s rozkosou sleduje, co napachal :-D
Ta OCRkarka je obycajna leniva zenska, ktora vie, ze sa jej vsetko prepecie, pretoze su ini, ktori za nu potiahnu. A sefke je jedno, kto robotu urobi, hlavne ze je urobena.
a najhorsie je, ze zo zaciatku, kym hraju tuto hru, vystupuju ako 'best friends' a su mimoriadne empaticki, mili a predstieraju skutocny zaujem, takze im lahko naletis
tpch, to sedi, m oja skusenost je ta, ze manipulator sa za kazdu cenu snazi ziskat o tebe co najviac informacii ale o sebe neprezradi nic, vsetko zahra do outu, alebo vela hovori,ale nevypovie nic
mimoriadne sa snazia ziskat intimne a osobne informacie plus informacie o tvojom bezprostrednom okoli (ako zijes) a o tom, ake si mala detstvo a mladost
Myslis tu OCRkarku?? Tak ta podla mna nie je manipulator v pravom slova zmysle, ta len skusa, kam az moze a zatial sa jej to vzdy vyplatilo :-DD
Ver tomu, ze ja by som s nou davno zatocila.