Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, to nie je dobra fotka na CV
to ma byt len tvar, krk, trocha ramien, proste ako pasova, len väcsia a vkusnejsia
ziadna taka, kde vidno celu postavu, kde nieco drzis a podobne...to je pre privatne ucely
lauri, tak tam daj 10 fotiek, kazdu z ineho uhla v inej situacii, iny vyraz tvare :)
idealne aj pod inym menom
(CV nie je uradny doklad, pokial viem, cize teoreticky sa moze falsovat beztrestne??)
a ked ta vyberu pod jednym, spytaj sa preco ta nevybrali pod inym z tych9 :D ale to radsej az po skusobnej dobe :P
Maoam
ja som si napr tvar nevybral, nikto sa ma nepytal, nevidim nikde moj podpis, ze som chcel tvar aku mam !! :D:D:D
cize genetika nepusti, vyzeram ako magor, nikto ma nezoberie:)
fajn.. tak maju o jednu konkurenciu navyse, vdaka im :D vrela vdaka, ze ma nezobrali :D buahahaha (dabelsky rehot)
Maoam
neexistuje podla mna :P
urcite sa da odhadnut, ale nie tak, aby na tom stavil sumu, ktoru si nemoze dovolit prehrat, kludne sa stasvim s tvojim sefom!! :P :P :D
i ked, sefovia maju asi malo casu, cize nemozu stracat cas s kazdym, cize preto robia taketo tipovacky ze kto neni dobry na zaklade ksichtu :D
preco?
Lost okrem toho skuseni sefovia a personalisti vedia dobre citat z tvare :-). Z tvare vycitas strasne vela o cloveku, aj to, co on sam nechce, aby si vedel :-). Vies vycitat zhruba aj to,ako zapadne do teamu a podobne.