Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Vies co raz som bola na pohovore Obchodnej zastupkyne nejakych debilitnych vyzivovych doplnkov cca pred 3 rokmi
Som tam prisla ako mlada zaba(niezeby som nebola teraz heh) priviedli ma do zasadacky velkej ako svet tam ma cakali nejaky dvaja chlap a zena cca 3O rokov mohli mat a prva uloha bola:Predajte nam tieto spinky co su na stole:-)))
Tak som sa tam potila ako prasa asi pol hodinu lebo vsak samozrejme oni ma v kuse negovali a odmietali (akoze),proste debilitna trapna scenka nakoniec si to akoze kupili....
Potom som isla domov volali za nejakych par dni ze som postupila do druheho kola,tam ma zas cakali take dve stareny a ze Predajte nam modru farbu.Skoro som odpadla:-)))Modru farbu chapes ako mozes predavat nieco abstraktne?Ked som im hned povedala ze v dnesnom svete si odo mna abstraktnu vec kupi iba nesvojpravny clovek tak mi ani nemali co povedat ale ved dobre zas ma tam trapili hodinu pomaly ale ved nakoniec som im ju predala...
Potom som mala tretie kolo kde mi nezabudli zdoraznit ake maju oni naroky a aka je to narocna praca denne 12-13 hodin v praci minimalne 10 stretnuti denne(co logicky NIE JE MOZNE) no a dali mi nejake texty v anglictine naco som sa ich spytala ze KDE AKOZE JA BUDEM AJ VYUZIVAT?To bola odborna anglictina nic som tam nerozumela ale ved budis...
No nakoniec ma zobrali,a ked sme sa dostali k platu tak mi zadreli nieco DIAMETRALNE odlisne ako na zaciatku a ze plat bude 450 FIX brutto:-)))A ze provizia bude nejakych 8% z predaja...
No tak som podakovala a odisla...
Ale za 450 € ta takto trapia uplne ta nicia a nakoniec aj tak nic z toho...