Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

ano toto je sranda na FB

jeden nazor je ze "sukromnie neovplyvni pracu" a druhy je "ked je ozran v sukromi, bude aj v praci" :)

podla mna oba su nespravne :D

poznam ludi co chlastaju kedykolvek len chcu a su v praci lepsi ako akykolvek iny svatousek :D

ale tak, co sa ma co sef starat do sukromia.. clovek nepodpisuje odovzdanie duse a tela, ale 8 hodin prace denne.. zvysok je jeho vec :)

Laurina22

Maoam podla mna je neprofesionalne ked si na pohove ako kvalifikovany skuseny clovek,erudovany v danom obore a namiesto teba si vyberu dievcatko bez praxe co pred dvoma dnami vyslo skolu s odovodnenim:Potrebujeme niekoho,koho mozme formovat...

No fuck off

Btw ked k nam do firmy vyberali ludi podla fotiek tak to neviem ake obludarium chceli vytvorit:-)

Laurina22

Ved ja tam nemam celu postavu.Ta fotka je velmi pekna.

No ovela lepsia ako nejaka uradna s kruhami pod ocami ako ked by ma za mrezami fotili,uz len tabulka do ruky mi chyba

A ja ju nemam na CV.Ja fotku posielam ako prilohu ak si ju vyzaduju.

Takisto s FB som vsetky foto postahovala lebo vsetci personalisti co poznam idu prve na FB a tam si pozeraju tych ludi co si vybrali.A ja som tam mala kopu fotiek s kamosmi,v plavkach,z akcii,z festivalov,zo skoly a podobne

Tak to dakujem pekne ked ma idu podla toho sudit

Lebo v sukromi mozem byt ojasena koza a v praci dokonala pracovnicka

lost

Maoam

v skole ma ucili niiiiiiiiiic :D

nenaucili ma ako vyjednavat so sefom o plate napr a preco? :)

lebo skoly produkuju zvacsa len robotov, ehm, moj nazor :)

Formal education will make you a living; self-education will make you a fortune.
Jim Rohn

Maoam

ludiaaaaaaaaa, to je strasne neprofesionalne vsetko, co tu pisete :-DDD co vas ucili v skole??? :-DDDD toto sa nerobiiiii boze takto vas nikto nevezme