Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
ano toto je sranda na FB
jeden nazor je ze "sukromnie neovplyvni pracu" a druhy je "ked je ozran v sukromi, bude aj v praci" :)
podla mna oba su nespravne :D
poznam ludi co chlastaju kedykolvek len chcu a su v praci lepsi ako akykolvek iny svatousek :D
ale tak, co sa ma co sef starat do sukromia.. clovek nepodpisuje odovzdanie duse a tela, ale 8 hodin prace denne.. zvysok je jeho vec :)
ok, pekny vecer
Maoam podla mna je neprofesionalne ked si na pohove ako kvalifikovany skuseny clovek,erudovany v danom obore a namiesto teba si vyberu dievcatko bez praxe co pred dvoma dnami vyslo skolu s odovodnenim:Potrebujeme niekoho,koho mozme formovat...
No fuck off
Btw ked k nam do firmy vyberali ludi podla fotiek tak to neviem ake obludarium chceli vytvorit:-)
Ved ja tam nemam celu postavu.Ta fotka je velmi pekna.
No ovela lepsia ako nejaka uradna s kruhami pod ocami ako ked by ma za mrezami fotili,uz len tabulka do ruky mi chyba
A ja ju nemam na CV.Ja fotku posielam ako prilohu ak si ju vyzaduju.
Takisto s FB som vsetky foto postahovala lebo vsetci personalisti co poznam idu prve na FB a tam si pozeraju tych ludi co si vybrali.A ja som tam mala kopu fotiek s kamosmi,v plavkach,z akcii,z festivalov,zo skoly a podobne
Tak to dakujem pekne ked ma idu podla toho sudit
Lebo v sukromi mozem byt ojasena koza a v praci dokonala pracovnicka
Laurina a usmev ano, ok, ale len mierny, nesmies sa tam cerit
deti, deti...:-P
ludiaaaaaaaaa, to je strasne neprofesionalne vsetko, co tu pisete :-DDD co vas ucili v skole??? :-DDDD toto sa nerobiiiii boze takto vas nikto nevezme