Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

tpch1

To bola jednoznacne psychoza. Po roku a pol mas sustavne priznaky-nejde len o sporadicke hlasy, ale napriklad o tvoj prehnany a neadekvatny zaujem o vestice, "porobenie" a podobne. Je nacase prehodnotit diagnozu, ak to este lekarka neurobila. Aku dg. ti uvadza? Myslim to pismenko a cislo. F a dalej?

J111

Aha, je to uz cca. rok a pol. Po tom mojom zruteni som videl duchovne bytosti, hovoril som s nimi takmer permanentne, teraz po tej dobe uz len obcas pocujem nejake hlasy, ale duchovne bytosti uz nevidim. Ja som myslel, ze je so mnou amen.

tpch1

J111, uz som ti vysvetlovala, ze dg. psychicke zrutenie neexistuje...
Stres moze spustit nejaku psychicku poruchu-a to, aku, zalezi od tvojej vrodenej predispozicie. Kolko casu ubehlo od tvojho "zrutenia"?

J111

A si to ty, ked tam mas aj jednotku?
Predpokladam, ze si asi odbornik, to je vsetko. Nevies, ako dlho sa clovek dava dokopy, ak prezil psychicke zrutenie, moj pripad? Bol by som ti velmi povdacny za tvoju odpoved, lebo tvoje odpovede su odpovedami odbornika:D

J111

Tpch, nic v zlom, ale ty za kazdym clovekom vidis hned nejakeho postihnuteho???:D Len konstatujem. Nic viac sa v tvojom pripade robit ani neda:D

lost

tpch, neviem ako to zabezpecit :D
napr ze musi zjest presne to iste co ja, alebo ist za mna do posilovne :D

inac - zly den v praci :D

www.123mycodes.com